@stmortiis hej idem, chcem si kupit masozravu rastlinu taku co zrie muchy a zevraj to tam predavaju a musim muža kontrolovat aby to s burciakom neprehnal
@66janica6@stomrtiis čo už s vami .... To je o vás moje drahé... vy ste pre mňa vrchol najvyššej latky ľudskej debility.... alebo skôr spodina a zberba
vrcholom ľudskej debility . .. ja osobne ľudskú negramotnosť, a to že sa ľudia nechcú vzdelávať a byť múdrejší vyspelejší a potom sa len sťažujú na to aký sú úboho chudobný. Sami si za to môžu. Každý z nás má svoj život vo vlastných rukách a má tú možnosť aby ho rozvíjal a vzdelával a robil ho bohatší. Skúste mi toto tvrdenie vyvrátiť. A dokázať mi, to tak nie je, že nemám pravdu.
A k teme; Podobne ako v @36 tiez za vrchol ludskej nie debility (kedze debilita je oficialne lekarsky pojem, ako uz tu na zaciatku ktosi podotkol..), ale skor neuvazenosti a prilisnej hrdosti povazujem vojny, nasilie a zbytocnu nenavist. Akokeby veci nesli riesit inak..
zabávanie sa na utrpení nevinných. (samozrejme, Pedobear is everywhere)
a keď je niekto netolerantný voči niekomu len kvôli tomu, že kedysi na konci 19. storočia/začiatku 20. storočia si biológovia zmysleli, že niektoré biologické odlišnosti medzi ľuďmi sú dôvodom k ich odsudzovaniu a nenávideniu.
vrchol debility? tyranie zvierat,domnenie cloveka ze je nieco viac ako ostastni,myslienku cloveka,ze ma pravo inemu cloveku alebo zvieratu siahnut na zivot.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
@stmortiis hej idem, chcem si kupit masozravu rastlinu taku co zrie muchy a zevraj to tam predavaju a musim muža kontrolovat aby to s burciakom neprehnal
Kľudne mi komentuj každý stav a hodnoť mi každý blog ak nemáš nič lepšie na práci ale táraj si už jedine do vetra, lebo si ma prestala baviť.
A k teme; Podobne ako v @36 tiez za vrchol ludskej nie debility (kedze debilita je oficialne lekarsky pojem, ako uz tu na zaciatku ktosi podotkol..), ale skor neuvazenosti a prilisnej hrdosti povazujem vojny, nasilie a zbytocnu nenavist. Akokeby veci nesli riesit inak..
@stmortiis no jasne ze nie..sa tam dogrcam ale ty mozes ist a ja ti budem kyvat zdola
zabávanie sa na utrpení nevinných. (samozrejme, Pedobear is everywhere)
a keď je niekto netolerantný voči niekomu len kvôli tomu, že kedysi na konci 19. storočia/začiatku 20. storočia si biológovia zmysleli, že niektoré biologické odlišnosti medzi ľuďmi sú dôvodom k ich odsudzovaniu a nenávideniu.