Twoja mama je diwna ked ti neweri. Ale tak normalne jej powedz ze nex ti weri abo ne je to jej wec ale ze aj tak sa medzi wami nic nestalo. Wy dwaja aj tak najlepsie wete co sa tam stalo
ja by som urobila toto:ak by sla moja mama niekde na navstevu alebo do niekoho nieco odniest,podpichla by som ju,ze ci sa daco nestalo a ak je normalna,pochopila by,ze v tvojom pripade to bola len normalna mikina
bolo/nebolo nemá sa ti do toho čo starať! a ked sa ta na to spýta, povedz jej, že "čo myslíš?" no a potom jej môžeš povedať, že ty si aj chcela ale on je ortodoxný katolík a sex pred tým ako budete manželia a budete mať 3 deti odmieta.
a sa cudujes ze tvoja mama je proti? mas 14 on 18 on ma uz ine premyslanie ako ty. to ze ti mama neveri ma nejaky dovod a ak nema ten dovod, tak myslim, ze sa budes musiet posnazit, aby si si ziskala jej doveru. nie je nic lepsie ako mat rodica co ti veri a moze sa na teba spolahnut.vtedy ti dovoli takmer vsetko, len je potrebne, aby to bolo v urcitych medziach a musi tu byt aj snaha, aby si neznicila jej doveru nejakou debilnostou.to ti za to nestoji.
"a teraz k problemu co povedat mame aby pochopila ze sme sice spolu boli ale nic nebolo?" =>staci povedat, ze NAOZAJ nic nebolo, ze si nemusi robit starosti. a bolo by pekne popracovat na tej vzajomnej dovere.kde je dovera tam to ide lahsie.ale nesmies ju sklamat, staci 1 zly krok a si v kely.
Shrew, dobra rada nad zlato. Nie je nad to pohadat sa s rodicmi. Este aj ked su v prave. Je neplnoleta, dokonca ani 15 este nema, je jasne, ze sa jej rodicia o nu boja. Shrew, ak sa tvoji rodicia o teba neboja, tak to ma fakt mrzi, ale nedavaj ludom rady, ktore im mozu pokazit vztahy aj v ich rodine.
Je inak zaujimave, ze vsetky neplnolete dievcata si myslia, ze Fidorkina mama musi byt divna, ked jej nedovoli stretavat sa s 18 rocnym chalanom. Zas vsetky nad 18 sa stavaju viac menej na maminu stranu...
Ja viem, ze ked som bol mladsi, tiez som si o rodicoch myslel, ze su zli a pod. ked ma nechceli niekam pustit, ale cim som starsi, tym viac si uvedomujem, ze to bolo spravne. A zrejme teda nie som jediny.
Fidorka, ako napisala Laurus, snaz sa chovat tak, aby ti mama mohla doverovat. Nic jej nezatajuj, nepodpichuj ju, bud uprimna, a ked jej povies, ze sa nic nestalo, tak musi vediet, tak si musi mysliet, ze sa naozaj nic nestalo - a musi to byt pravda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no lenze jej sa asi nepaci (teda nie asi ale urcite)nas vekovy rozdiel
on ma 18 a ja 14.
ale mozem ja za to ze ho aj tak lubim?!lenze to mame povedat nemozem lebo by ma asi...
a inak zajtra mi drzte palce bo idem k nemu domov s kamosku ktora ide za jeho brachom
diky moc.
"a teraz k problemu co povedat mame aby pochopila ze sme sice spolu boli ale nic nebolo?" =>staci povedat, ze NAOZAJ nic nebolo, ze si nemusi robit starosti. a bolo by pekne popracovat na tej vzajomnej dovere.kde je dovera tam to ide lahsie.ale nesmies ju sklamat, staci 1 zly krok a si v kely.
Ja viem, ze ked som bol mladsi, tiez som si o rodicoch myslel, ze su zli a pod. ked ma nechceli niekam pustit, ale cim som starsi, tym viac si uvedomujem, ze to bolo spravne. A zrejme teda nie som jediny.
Fidorka, ako napisala Laurus, snaz sa chovat tak, aby ti mama mohla doverovat. Nic jej nezatajuj, nepodpichuj ju, bud uprimna, a ked jej povies, ze sa nic nestalo, tak musi vediet, tak si musi mysliet, ze sa naozaj nic nestalo - a musi to byt pravda...