na môj vkus je tam toho nejak málo... keby to bolo menšie, možno by to bolo lepšie, takto je tam moc voľného miesta chápeš..ale ja som logá nikdy nerobil takže je to len čisto názor
@amatermato čo ti ja viem... tvar je to celkom pekný, mám rád také vynaliezavé deformácie písmen, ale to oddelenie spodnej časti L od zvyšku vôbec nie je dobré, a všeobecne spracovanie je amatérske a oničom, zaprvé nemáš poriadne zarovnané okraje jednotlivých liniek, možno len kvôli vyhladzovaniu, ale to máš jedno, proste spodok L pôsobí oproti svojmu telu "vyskočený" (aj keď nie je), čo by sa vyriešilo tým že by si ho s tým zvyškom spojil, a potrebovalo by to nejakú štruktúru/textúru, trošku efektových hračičiek, možno mierne vizuálne vyvážiť (potiahnuť Lko tak nízko ako je Sko vysoko, alebo aspoň približne)... ako základ je to povedzme že nie zlý nápad, ale rozhodne by som to nenazval finálnym produktom, ako zďaleka, toto je skôr fakt len skica na konci brainstormingu.
@amatermato jo, a hrúbka toho štvrťoblúčiku čo spája S a L, zaprvé je hrubší než tie čiary ktoré spája, zadruhé aj keby hneď nebol (ale som si dosť istý že je), tak tak pôsobí, na takéto veci si treba dávať pozor, podobné oblúky nevyzerajú dobre tak ako vzniknú keď len spojíš dané dve čiary, musíš sa s nimi trošku pohrať (to je všeobecné pravidlo), a tú hranu pri prechode S a L... je rozporuplná, na jednu stranu sa dá považovať za úmysel, na druhú stranu má človek sklony takéto veci automaticky brať ako chybu a znak amatérizmu... ale v mieste kde sa spája čiara D s Skom ti to imho ako úmysel neprejde v žiadnom prípade, možno by sa tam ten zlom nejak dal zakomponovať aby vyzeral dobre, možno si to vyslovene žiada plynulý spoj, neviem, ale tento ktorý tam je proste dobrý nie je.
@midnight ako maš pravdu konečne to ešte neni len som zvedaví či to dakoho zaujalo ten tvar a forma ako som spojil tie písmena ale to L som dal naschvál nižšie aby to nebolo zarovno s písmenom S ale ak vravíš ze bude lepšie ak to bude za rovno tak to neni žiadny problém opraviť a tote okraje atd... su take lebo to robím zatial len v photoshope cs4 ale potom to dam do vektoru a budu tie okraje lepšie
je to velmi slabe.. vizualne oddelujes jednotlive casti pismen, ale nefnguje to, pretoze samotne pismena mas naplacane na sebe.. jednotlive linie nevytvaraju celok a teda to cele posobi dost chaoticky..
nevedieť že to má byť dsl tak nad tým dlhšie hĺbam, že čo to vlastne je, neviem, nemalo by byť z loga jasne rozpoznateľné, o čo ide? kedže je to.....logo
@synekdocha ano jasne maš pravdu ale ešte to neni dokončene urobím teraz narychlo menšiu upravu dam to sem behom 5 až 10 minut a mi povieš či je to lepšie oki ?
@amatermato nech to spravis akokolvek, tek koncept nie je prave najlepsi.. Tu lavu stranu D neoddeluj, medzi S a L daj normalnu krivku, ktora tam bude proporcne zapadat a tak isto medzi S a L daj mensiu medzeru ked uz si sa rozhodol spravit L dlhsie (dal by som ho mozno asi aj dlhsie) nez ostatne pismena.. A s tou facebook rukou si robis kozy?
DSL.... hmn pri tom ma napadne ..... internet... ale ani zďaleka nie Design Studio Like... a od takého názvu by som čakal.... hold viacej v tom logu, že vidno, že je to to čo to má byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tu to je zvečene .
tu mate taki rýchli vytvor z toho loga ak to D tak odelim bude to lepšie ?
super, logo
skoda ze logo by okrem jednoduchosti malo byt aj vystizne