Všetky naše úžasné rádia hrajú stále dookola to isté. Najradšej mám keď dajú za jeden deň 101 krát desmod a ešte ho vychvaľujú, že aká je to super skupina. Každý deň púšťajú tie isté pesničky, je jedno či to je expres, okey alebo viva. Bud to majú zaplate
fičím na _FMku... čokoľvek, čo nečakám nech žije Baláž a Hubinák...
a k slovenským rádiám... mám taký pocit, že úloha hud. direktora upadá, už nevyberá podľa svojho vkusu, čím by každé rádio malo osobitý ráz (a bolo by to rovnaké, aj keby bol výber na moderátoroch), ale podľa toho, čo najviac "rotuje" vo svete. jednoducho rádio má čím ďalej len úlohu akéhosi pozadia, ktoré vás neruší, preto aj v mnohých komerčných rádiách čo najviac obmedzujú reč, pretože to je veľmi rušivý element...
Rádio skoro vôbec nepočúvam. Iba občas fun-ko, tak raz za týždeň.
Mne to tiež vadí, ak hrajú stále tie isté pesničky, preto je asi najlepšie rádio nepočúvať, aspon nie slovenské. Lebo človeku sa potom zhnusia aj pekné pesničky, ak ich počuje desaťkrát za deň.
ja nepočúvam rádio už dlhší čas... smutné je ako sa takmer všetky rádia snažia ľudom vnucovať len jeden štýl hudby, taký ktorý je práve in čo je dnes buď RnB alebo pop všeho druhu, speváčky, ktoré majú viac makeupu a silikónu ako talentu a tzv. "chutnučké" skupiny, z ktorých mi nie je dvakrát dobre. Skutočne talentovaní umelci sú v dnešnej dobe "neatraktívni" a preto na nich natrafiť v rádiu je doslova sen. Tak preto nepočúvam rádio...
ked uz zapnem vezu tak radsej si tam hodim cd a pocuvam hudbu podla svojho vyberu akoby som mala vzdy ked zapnem radio pocut to iste...a ked uz pocuvam tak trochu slovensky rozhlas ked som v matkinej spolocnosti bo ta nic ine neznesie...ale niekedy sa to da...a ked som na nete tak zapinam rockjam, to fakt ze asi najviac mozem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Najlepšie slovenské folklórne rádio
a k slovenským rádiám... mám taký pocit, že úloha hud. direktora upadá, už nevyberá podľa svojho vkusu, čím by každé rádio malo osobitý ráz (a bolo by to rovnaké, aj keby bol výber na moderátoroch), ale podľa toho, čo najviac "rotuje" vo svete. jednoducho rádio má čím ďalej len úlohu akéhosi pozadia, ktoré vás neruší, preto aj v mnohých komerčných rádiách čo najviac obmedzujú reč, pretože to je veľmi rušivý element...
ale ak chceš dobrý tip skus chytit rádio Jerevan
Mne to tiež vadí, ak hrajú stále tie isté pesničky, preto je asi najlepšie rádio nepočúvať, aspon nie slovenské. Lebo človeku sa potom zhnusia aj pekné pesničky, ak ich počuje desaťkrát za deň.