Awojte tato téma ma moc zaujíma lebo ja sam na diskotéky a koncerty nechodím bol som par krát ale bola tam pre mňa nuda.A chcel bi som aby ste napísali čo vás tak priťahuje a láka a či chodievate na diskotéky alebo koncerty ak ak áno tak na aké.No už nevi
koncerty sú pre mňa v poslednej dobe všetko som niekde každý týždeň, niekedy na jednom, niekedy na dvoch, od začiatku roka som bola každý týždeň niekde, to tak vyzerá a chodím na všetko, nejako sa vraciam stále k punku a ska, ale zas neštítim sa prakticky ničoho, keď je čas, idem aj na dramáč sa vyjašiť alebo kuknúť nejaké elektro.
vlastne áno, metalisti ma nemajú radi
a na diskotéky nechodím, aj keď, mám jednu kamarátku, ktorá vždy velmi túži ísť vytrsávať na Helenku
aj ked na ne chodim len obcas mam rad aj diskoteky aj koncerty.nemam rad diskoteky kam chodia strnastrocne deti.a uplne najradsej mam ked su v neakom meste alebo dedine slavnosti a vonku hraju kapeli.ja si mislim ze to jedno ci si na diskoteke alebo na koncerte alebo si len ides sadnut niekam do baru hlavne je zabavit sa,to je jedno kde.
na diskotéky som ja osobne nikdy nechodil a ani neplánujem...na koncerty, resp. nejaké krčmové podujatia som chodil ale už som prestal lebo mi ten hluk už nerobí dobre... možno nastane nejaká výnimka niekedy ale to fakt musí stáť za to
.. No chodievam preto, lebo zboznujem hudbu a jedna vec je pocuvat to doma do sluchadiel, ine je to vsak na koncerte, ked vidis svojich milacikov nazivo a navyse, doma sa neda citit tu atmosferu ako na takom koncerte.
Tu v Bratislave je to celkom fajn, dost velky vyber, takze vzdy sa najde nieco, na co sa da ist, co znie zaujimavo a nie je to ani velmi drahe (myslim teraz take koncerty nie svetovoznamych kapiel, ale skor len slovenske - miestne), vacsinou koncert stoji 3-4-5 eur + nieco za satnu + nieco za pitie
A je to skvela sanca stretnut sa s kamaratmi, uvolnit sa a pocu(va)t dobru hudbu
nuz ja sa ako autor tiez skorej nudim na disko.. proste ak sa s partiou skorej na izbe trochu neopijem tak nejak ma to tam nelaka a kedze ma nikto nepoziva tak som uz asi rok nebol na diskoteke.. hoci som v bratislave..
.. viem ze ked clovek vyzera na disko ze sa bavy tak baby chodia same ale ja sa nejak bavit neviem.. hmmm mozno som asocial
lebo aj na jednom aj na druhom sa perfektne odviažeš, vypneš, zoznámiš sa s veľa novými ľuďmi, je ti jedno, či na teba niekto pozerá proste skáčeš/densuješ/poguješ/skankuješ...a hlavne pre to odreagovanie sa.
Koncerty to je uz ina kava. Ak je dobry interpret spravi supr atmosferu, pocujes nazivo hudbu, si s kamaratmi a o nic ine nie je starost len o hudbu A myslim, ze uplne najlepsie su SKA-ckove koncerty (a este Cypress Hill
Diskoteky nic...Koncerty vsetko asi som zavisla, ale vzdy sa najde nieco, co musim vidiet a nie je pre mna nic lepsie nez si zaskakat, zapogovat, zakricat, dat si par piv s kamaratmi, hltat tu atmosferu a jednoducho sa vyblaznit az do uplneho vysilenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
neskutočná atmosféra, starí známi, počúvať interpreta naživo je omnoho lepšie ako z CD/mp3
vlastne áno, metalisti ma nemajú radi
a na diskotéky nechodím, aj keď, mám jednu kamarátku, ktorá vždy velmi túži ísť vytrsávať na Helenku
Na disko je tam problem pretoze tam chodia deti, pipky a balonove hlavy. Diskoteky su pre nekulturne hovada
A na koncerty chodievam s kamosmi len z mojho vreckoveho si tie lepsie nemozem dovolit.
/tyka sa to koncertov, nie diskotek/
.. No chodievam preto, lebo zboznujem hudbu a jedna vec je pocuvat to doma do sluchadiel, ine je to vsak na koncerte, ked vidis svojich milacikov nazivo a navyse, doma sa neda citit tu atmosferu ako na takom koncerte.
Tu v Bratislave je to celkom fajn, dost velky vyber, takze vzdy sa najde nieco, na co sa da ist, co znie zaujimavo a nie je to ani velmi drahe (myslim teraz take koncerty nie svetovoznamych kapiel, ale skor len slovenske - miestne), vacsinou koncert stoji 3-4-5 eur + nieco za satnu + nieco za pitie
A je to skvela sanca stretnut sa s kamaratmi, uvolnit sa a pocu(va)t dobru hudbu
.. viem ze ked clovek vyzera na disko ze sa bavy tak baby chodia same ale ja sa nejak bavit neviem.. hmmm mozno som asocial
Koncerty to je uz ina kava. Ak je dobry interpret spravi supr atmosferu, pocujes nazivo hudbu, si s kamaratmi a o nic ine nie je starost len o hudbu A myslim, ze uplne najlepsie su SKA-ckove koncerty (a este Cypress Hill