Dokážem prijať fakt, že niektorí (a potencionálne všetci) ľudia majú mimozmyslové vnímanie a videnie, majú skutočne realistické vízie - avšak vidia len bezčasové udalosti a javy - nikto (ani oni) nemôže presne vedieť, že či sa to, či vidia, sa niekedy stalo/stane a akú to má celkovú súvislosť s bežnou realitou.
Určité súvislosti a predpoklady získať na základe toho môžme, ale vždy to bude len na úrovni domnienok.
2011 - V důsledku jaderného spadu na severní polokouli byly ponechány svému osudu všechna zvířata a vegetace. Pak muslimové povedou válku proti Evropanům s chemickými zbraněmi.
2014 - Většina lidí trpí rakovinou kůže a jiným kožním onemocněním (jako důsledek chemické války).
@sven skľudni hormón! Už dlhšie sa tu s alpynusom oťukávate a nejako ma to nebaví čítať. Radšej sa obaja venujte téme vo fóre.
@martina123 ja na takéto veštenie neverím. Podľa mňa sú to výmysly, ktoré sú vytvorené na základe odhadov, dohadov, ale aj logických predpokladov, čo sa môže naozaj stať. No stále je to len odhad a aj ja ti teraz poviem, že iste raz budeme kolonizovať vesmír. Som zvedavý, či ma o niekoľko desaťročí alebo storočí vyhlásia za veštca .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Určité súvislosti a predpoklady získať na základe toho môžme, ale vždy to bude len na úrovni domnienok.
2014 - Většina lidí trpí rakovinou kůže a jiným kožním onemocněním (jako důsledek chemické války).
dúfam, že dovtedy ma zrazí auto
O tom ani nepochybujem, že práve ja z nás dvoch potrebujem pomoc Pôjdem sa hneď zajtra objednať.
@martina123 ja na takéto veštenie neverím. Podľa mňa sú to výmysly, ktoré sú vytvorené na základe odhadov, dohadov, ale aj logických predpokladov, čo sa môže naozaj stať. No stále je to len odhad a aj ja ti teraz poviem, že iste raz budeme kolonizovať vesmír. Som zvedavý, či ma o niekoľko desaťročí alebo storočí vyhlásia za veštca .
Keby ste obaja nezabŕdali, tak nie je žiadna hádka, no nie? Ignorácia je najlepší liek, raz to skús, bude to len pokus .
Kedysi som tomu ako tak aj veril ale teraz... 0 bodov.. skrátka všetko čo prinesie internet nemusí byť aj pravdivé