Akože, ja pičujem na COVID od rána do večera, ale fakt je ten že mi priniesol akýsi návrat k sebe... v zmysle, že viac čítam, viac sa venujem svojej duši. Možno to znie hlúpo, ale inak to povedať neviem.
A ešte jedno pozitívum mám - dni bežia strašne rýchlo. Mám pocit, že včera bola nedeľa
Veľmi veľa čas spraviť vec, ktorú som vyše roka plánovala, čas dať sa psychicky doporiadku, čas znovu sa skontaktovať s ľuďmi, ktorých milujem. A HLAVNE som si mohla utriediť hodnoty, zistiť čo je pre mňa dôležité mohli sme spraviť záhradku, upratať dom, bola som s mamkou a všeobecne toľko, čo za posledné roky nie :3 vrátila som sa k čítaniu, programovaniu, zopakovala som si jazyky, dosahujem ľahšie študijné výsledky a vrátila som sa k aktívnemu pohybu a cvičeniu mimo to som nejak spokojnejšia,šťastnejšia. Predtým som trávila čas vo veľmi falošnom, kariérne zameranom a zvrátenom kolektíve ľudí a som šťastná, že mám nielen oddych a načerpanie nových síl, ale že ma to aj naučilo sa od situácie odosobniť a netvoriť si identitu na základe školy, ktorú študujem, ale vlastný hodnotový rebríček, ktorý je zdravý
A čo je úplne, úplne naj :3 bol čas naplánovať to, že budeme mať šteniatko :3
Že si môžem konečne porobiť doma ...pomerne veľa som toho stihol spraviť počas karantény ...potom že nemusím chodiť stále len na úrad kvôli práci a že som mal konečne viacej času si všetko porobiť, čo by som cez prácu mal len veľmi ťažké stíhať ...ale aj napriek tomu tak neteší ma fakt, že som nezamestnaný a že si nemôžem zarábať ...iné pozitíva tam nevidím
- o dost castejsie si umyvam ruky
- hotely su vyrazne lacnejsie
- v mojom meste je menej turistov
- nepripadam si jak asocial ked presedim cele dni za xboxom
zlo nemôže nič ti priniesť pozitívne. to len my si neuvedomujeme, čo všetko zlo v spoločnosti sa donieslo, aká choroba. to je hrozné čosi. v mysliach ľudi rezonuje tá nezmyselná otázka, že všetko zlé je na niečo dobré, čo sa dá celkom ľahko poprieť. čo môže byť dobré na obmedzenie pohybu? nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ešte jedno pozitívum mám - dni bežia strašne rýchlo. Mám pocit, že včera bola nedeľa
A čo je úplne, úplne naj :3 bol čas naplánovať to, že budeme mať šteniatko :3
- hotely su vyrazne lacnejsie
- v mojom meste je menej turistov
- nepripadam si jak asocial ked presedim cele dni za xboxom