Vnímajte všetky zvuky vo vašom dosluchu a napíšte, čo všetko práve teraz počujete. (Napríklad: ventilátor notebooku + tikanie dvoch hodín + zvuk ruky prehrabávajúcej sa vo vlasoch...)
prehrievajúci sa notebook, škrípajúci starý trolejbus zastavujúci na zastávke, prechádzajúce auto s nejakým super-stoka pusteným rapom na celé sídlisko a prievan v byte
šuchot lístia stromov, prechádzajúce auto, malého suseda z vonku, chladiacu podložku pod noťasom, editors z itunes, telku z obyvacky, telku zo spalne, práčku a ocina z kuchyne .... aaa prave cinkla mikrovlnka
otca rozprávajúceho sa so škrečkom, hryzenie škrečka (z chodby) niečo na štýl bubnovania alebo tak od susedov... a najviac asi pesničku a ťukanie do klávesnice
ventilátor notebooku, babku jak hovorí že si ide lahnúť, záclonu jak sa hýbe a vodítko, kt. má na sebe pes no ale o chvíľu to všetko zanikne vo zvuku sirény amy lee a drsňáčky taylor momsen
ocino si čistí mrkvu a pritom si hmka a mňa to strašne irituje, potom v notebooku v telke mi akurát ide NCIS, Maxo sa občas prehrabne v záchode a keďže mám otvorené okno, tak počujem vonku nejaké deti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Zaciatok Zombie ritualu:
Niekde sa tam pletie do toho bratova telka + auta z krizovatky
+ motorová píla nikde a tlmené hlasy mamy a brata.
ale vlastne secky idu z tohto
auto ktoré sa snaží už asi polhodinu pohnúť z miesta
telka (priatelia)
Maťo miešajúci si lyžičkou kávu
psa čo breše
Karinku búchať do prázdnej fľašky od pepsi
pípať mikrovlnku
počítač čo sa prehrieva
Maťov mobil
toť vše
pisanie na klavesnici
televizne noviny