momentalne som dojedla jablko a idem si pre druhe a pocuvam svoju muzicku a vytesujem sa, pretoze KONECNE prislo po dlhej dobe aj fajn obdobie...ono trvalo mi dost dlho kym som pochopila ze secko je relativne
@kalbun mám nápad, keď na to prídeš, daj mi vedeiť, nebudem musieť navštíviť psychologa platí?
a mám zlý pocit, že nie je dobré brať toľko liekov naraz bez toho aby som vedela, aké môžu mať vedľajšie účinky
ale keby si sa nad tým trošku zamyslel, dám krk za to, že do takejto diskusie sa zapojí viac ľudí (tým pádom aj viac názorov na danú tému) ako keby bola napríklad o programovaní alebo druhej svetovej alebo zdravej výžive... alebo dôsledkoch či príčinách hospodárskej krízy... chcela som tým povedať, že toot je téma, do ktorej sa sú schopní zapojiť ľudia s neobmedzenou hodnotou IQ. teda, plnohodnotne.
@malapohroma to ak oked sa ma starký pokúšal preučiť na praváčku... čo mu samozrejem nevyšlo
@kalbun psychiater? máš zo mňa vážne pocit, že by sa môj psychický stav rútil do nenávratna alebo nebodaj ohrozoval okolie? ešteže som si vedomá svojho stavu či rozumu. inak by si ma už aj začal znepokojovať...
@malapohroma no šak lavaci nemaju na vyber.. normalne pravou teda, pred par minutami som zistila, ze moznost mam.. ale tu tvoju techniku ais skusat nejdem
@ssnehulienka nie nie, hlavne zachovaj klud...nie ale tak on to moze trosku doladit medikamentmi a ved aj vyzsie psominas ze si na liekoch tak som myslel ze budes nachylnejsia k tejto liecebnej procedure ako k slepacej polievke pre dusu...
tými liekmi co som tam písala som myslela dvojo liekov na alergu, jedny antibiotika koli srdcu, jedny probiotika a modafen alebo paralen.
a je síce veľmi šlachetné, že si ochotný mi pomôcť, no človeka, čo mi odporučí psychiatra by som zrovna nezvolila za svojho osobného radcu... čo si dneska pozeral "drž hubu" ? že ti tí psychiatri nejdú z mysle...
@ssnehulienka pana...to nejaka strasna nehoda..pocitac mi zmazal s ...potmehut a nie nepozeral, ale keby ze viem ze to je tak urcite pozriem a chcel som byt len nezavisli konzultant, priamo ako tvoj osobny radca nie, nato si samozrejme netrufam
@ssnehulienka tak toto je trapas...ja uz neviem naco myslim...a ver mi ze gramatiku viem, to si ma len tak rozhodila ..a ty si sa urcite nezmylila urcite ! nehladam v tom alibizmus ale kazedemu sa stane ! a toto fakt viem, som sam zhorzeny ze co tam je ale myslel som na seba a kamrata a dal som tam i ...alebo kamaratku, to znie lepsie ...no ved budem uz teraz...zlomila si ma...bol som clovek s perpektivou a potom si prisla ty !
@kalbun pozri, zato ťa nesúdim, sa tiež môžem ak otak prehlasovať, že gramatiku ovládam a uchádza mi často... len by som tým rada poukázala na to, že tak ak osi ja môžem na základe tvojej jednej či dvoch chýb myslieť, že nevieš písať gramaticky správne, tak si môžeš ty na základe tejto diskusie o mne myslieť, že... že som psychicky narušená osoba s nízkym IQ. (tá psychická porucha... vylúčiť ju zas nemôžem.. takže sme si v podstate kvit. Make a deaL?
áno, to si časom zvykneš, som človek, ktorý rád ľuďom búra ego, etc..
sranda, pred 15 min si sa mi javil ako človek, ktorému by som pri ideálnych podmienkach dala jednu zaucho, a teraz mi prídeš... čo ja viem... mne podobný
@ssnehulienka cele to kvitujem, ukazala si mi ze na svet sa da pozerat aj inak a ze nieje vzdy rozhodujuci prvy okamih, ale obcas treba nazriet veciam aj pod kapotu..a dokonca si mala pravdu a po nahliadnuti do tvojho profilu som zistil ze to nebude stebou az tak vazne ....ale ten sposob bol kruty ! teraz sa tu nemozem aspon den ukazat ! k tvojmu make a deal ? by som pouzil jedine stare zname ze s teroristami nevyjednavam (nerobim ziadny deal) ale dnes to nieje prihodne a na margo burania ega...to si si neuvedomila ze nicis ludom sny ? nadeje ? beries iim ich zivoty ? ! a k tomu poslednemu snad len tolko, ze by si nedociahla...
@kalbun och, práve si umožnil môjmu egu zas o kúsok narásť... vieš, mňa serie keď si niekto myslí niečo čo nie je pravda tak potom vynaložím veľa námahy aby som dotyčného vyviedla z omylu... éj, ty si si teda pozrel môj profil hej? a čo v ňom ťa konkrétne presvedčilo teda o opaku ?
a premýšľaj, keby si neurobil tie ..."mýľky" ja by som nemala príležitosť porovnávať tvoj názor na mňa na základe tejto diskusie s mojim nazorom na teba na zaklade tvojch chyb... takze si za to mozes sam, ze som ta dala tak krasne dole
veru dnes to nei je prihodne kedze sa nepovazujem za teroristu!
a uvedomujem si, ze ludom nicim ich pekne vyhliadky do zivota, ale ja som svina, mne to neprekaza
a k tej facke, ja som napisala, ze "za idealnych okolnosti" co teda v tomto pripade znamena, ze by si napriklad klacal predo mnou z nejakeho dovodu ka kolenach (vidis? istím sa )
kokoS, fuckovo ľúbim tvoj štýl písania a keď už človek používa toľko múdrych slov, že už aj mne to začína trošku zťažovať čítanie, to už je čas na poklonu..
počúvam ako škrečok hryze klietku...a rozmýšlam načo mám "tolko"priateľov na fb keď sa s niektorími ani nezdravím,ani si s nima nepíšem...no načo?...preriedime!
@ssnehulienka tak pokial ma este kam rast na tom tvojom pomyselnom ego piedestale, tak to nebude az take zle, teda dufam ze som nestvoril touto cestou nejake charakterove monstum... chapem potom to musis vziat do vlatnych ruk a nastolit poriadok, to je umna prijate s porozumenim ja len poukazujem na ten sposob ! ty sa priam pustis do nemilosrdneho boja po ktorom ostane z tvojho oponenta len prach...a ani potom neskoncis ...a ten sposob sa mi nepaci, kedze som okusil trpku prichut tvojho postpu pre nezainteresovaneho pozorovatela mozes mozno este posobit priam altruisticky, ale ja som ta odhalil ! ani duty clovek ako bambus sa nepovazuje za sprosteho...cize vnimmam tvoj pohlad naseba ako niekoho kto nieje terorista za irelevantny a subjektivny, cize si viac nezasluzi moju pozornost a ajtak vies ako to bolo myslene s tou prihodnostou ! a s tou fackou, hold, musim uznat, nechala si si vskutku pekne zadne dvierka.. ale aj tak napisem nieco, neviem si predstavit pri akom aktu by som predtebou klacal na kolenach tato posledna stat asi nepatrila mne, takze pomlcim PS: ked budes mat nejake vyhrady k mojej gramatike alebo k stylizaci tak sa smelo obrat namna skrz spravu a nepis to sem, dnes som si uz odtrpel dost...
@kalbun prestaň ! ešte chvíľu ma budeš rozosmievať formou tvojho písania tak sa príde mama opýtať či mi čírou náhodou nejebe...
moje ego má vždy kde rásť neboj nič... ale už nerastie pre zmenu ale snažil si sa ...
s tym terorizmom, mas to si ce pravdu.. ale.. nic v takychto hodinach niesom schopna schopnej argumentacie
a s tou fackou, to je dalsi bod pre mna ! napadl oma... ze v opacnom garde s tym klacanim by so msi to vysvetlilt vedela ale takto.. mozno... ziadot o ruku... a moja odpoved.. facka
a ver, že tá posledná časť PATRí tebe kokos, šak ale kukaj na hodiny, už je noc, a v noci môj mozog pracuje tak na cca 16% a ty píšeš tak.. že sa mi až hlava točí miestami... tou záplavou cudzích termínov
jasné drahý, budem tak milosrdná, že dalšie narážky na tvoju osobu už nebudem písať verejne
kokos, idem spať... zničil si ma ! alebo skôr... zanechal vo mne dojem (som fair, teraz nechávam rásť tvoje ego, všímaš? )
ale nenahnevám sa, ak ma obdaruješ TS v najbližšej dome.. vlastne aj odpoved na to čo tu prave píšem by mohlo byť TSkou(ak by si sa teda rozhodol odpovedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
(zase mam ruky do kriza, to robim strasne casto, potom mam krivy chrbat -.-)
(tralala)
@kalbun mám nápad, keď na to prídeš, daj mi vedeiť, nebudem musieť navštíviť psychologa platí?
a mám zlý pocit, že nie je dobré brať toľko liekov naraz bez toho aby som vedela, aké môžu mať vedľajšie účinky
ale keby si sa nad tým trošku zamyslel, dám krk za to, že do takejto diskusie sa zapojí viac ľudí (tým pádom aj viac názorov na danú tému) ako keby bola napríklad o programovaní alebo druhej svetovej alebo zdravej výžive... alebo dôsledkoch či príčinách hospodárskej krízy... chcela som tým povedať, že toot je téma, do ktorej sa sú schopní zapojiť ľudia s neobmedzenou hodnotou IQ. teda, plnohodnotne.
@malapohroma ehm, načo krížiš ruky?
@kalbun psychiater? máš zo mňa vážne pocit, že by sa môj psychický stav rútil do nenávratna alebo nebodaj ohrozoval okolie? ešteže som si vedomá svojho stavu či rozumu. inak by si ma už aj začal znepokojovať...
tými liekmi co som tam písala som myslela dvojo liekov na alergu, jedny antibiotika koli srdcu, jedny probiotika a modafen alebo paralen.
a je síce veľmi šlachetné, že si ochotný mi pomôcť, no človeka, čo mi odporučí psychiatra by som zrovna nezvolila za svojho osobného radcu... čo si dneska pozeral "drž hubu" ? že ti tí psychiatri nejdú z mysle...
ha, film Drž hubu" som videla minimalne 7 krát... a je bohovy... tak si ho veru pozri
...a pocitac ti tiež takto bežne mení "y" na "i"? (nezavisli)
a dobre robíš, že nechceš byť priamo osobný radca, pretože to by si toho psychiatra zachvíľu potreboval ty..
fúú... práve sa za seba kapku dosť hanbím
áno, to si časom zvykneš, som človek, ktorý rád ľuďom búra ego, etc..
sranda, pred 15 min si sa mi javil ako človek, ktorému by som pri ideálnych podmienkach dala jednu zaucho, a teraz mi prídeš... čo ja viem... mne podobný
popritom pijem svoju druhu dvojitu kavu...
a premýšľaj, keby si neurobil tie ..."mýľky" ja by som nemala príležitosť porovnávať tvoj názor na mňa na základe tejto diskusie s mojim nazorom na teba na zaklade tvojch chyb... takze si za to mozes sam, ze som ta dala tak krasne dole
veru dnes to nei je prihodne kedze sa nepovazujem za teroristu!
a uvedomujem si, ze ludom nicim ich pekne vyhliadky do zivota, ale ja som svina, mne to neprekaza
a k tej facke, ja som napisala, ze "za idealnych okolnosti" co teda v tomto pripade znamena, ze by si napriklad klacal predo mnou z nejakeho dovodu ka kolenach (vidis? istím sa )
kokoS, fuckovo ľúbim tvoj štýl písania a keď už človek používa toľko múdrych slov, že už aj mne to začína trošku zťažovať čítanie, to už je čas na poklonu..
moje ego má vždy kde rásť neboj nič... ale už nerastie pre zmenu ale snažil si sa ...
s tym terorizmom, mas to si ce pravdu.. ale.. nic v takychto hodinach niesom schopna schopnej argumentacie
a s tou fackou, to je dalsi bod pre mna ! napadl oma... ze v opacnom garde s tym klacanim by so msi to vysvetlilt vedela ale takto.. mozno... ziadot o ruku... a moja odpoved.. facka
a ver, že tá posledná časť PATRí tebe kokos, šak ale kukaj na hodiny, už je noc, a v noci môj mozog pracuje tak na cca 16% a ty píšeš tak.. že sa mi až hlava točí miestami... tou záplavou cudzích termínov
jasné drahý, budem tak milosrdná, že dalšie narážky na tvoju osobu už nebudem písať verejne
kokos, idem spať... zničil si ma ! alebo skôr... zanechal vo mne dojem (som fair, teraz nechávam rásť tvoje ego, všímaš? )
ale nenahnevám sa, ak ma obdaruješ TS v najbližšej dome.. vlastne aj odpoved na to čo tu prave píšem by mohlo byť TSkou(ak by si sa teda rozhodol odpovedať
SALUT
@zuzka236 z akeho?