@majox Ja počúvam Pendulum, pijem čaj... a je mi dobre aby to bolo tiež k téme a čo to programuješ?? ja viem v delphi vytvoriť program, ktorý ti vyráta BMI
Aha, ja DeeJay Jany MIX 5 hodinový nový aj mne je dobre... nesťažujem si No dorábam hru však vieš... No paráda, raz mi ho ukážeš si vyrátam A zhodnotím tvoju prácu
neviem nájsť ten obrázok (úplne túto situáciu vystihoval), ale proste mám podopretú hlavu, klikám z Birdzu na FB a naspäť..a premýšľam, prečo ešte nespím..zasa zajtra ráno vstávam :/
a ešte spomínam na dnešný večer, na ten zajtrajší a na ten silvestrovský..a na budúci týždeň. Vyjde mi to?
ležím v posteli zakrytá až po uši lebo som na svahu poriadne zmrzla, píšem tento tu koment a idem si pustiť album IneKafe - Právo na šťastie a spať brú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
mfg mongol som
začínam dosť vážne uvažovať že hodím notebook z okna
Nooo tak to je milé od teba Ale aspoň že dáš o sebe vedieť, síce mi tu svietiš hore, ale nechcem rušiť
a brouzdám po fórach
a tvárim sa že mi nie je hrozne...
Tak to si ma teraz potešila veľmi Ok v pohodičke,budem si to pamätať
A aby to nebol OFFTOPIC... stále programujem + počúvam hudbu
Aha, ja DeeJay Jany MIX 5 hodinový nový aj mne je dobre... nesťažujem si No dorábam hru však vieš... No paráda, raz mi ho ukážeš si vyrátam A zhodnotím tvoju prácu
Radšej nie, lebo okom odborníka to nebude nič moc
No to teda bude, sú to DANCE a iné z celého roka 2011
» deejay-jany.yw.sk/...
Má aj kratšie, toto je MAXIMUM
Ale prečo by nie, aspoň si zistím BMI A čo si myslíš že by som ti tam akože kritizoval? Ako povedala pani učiteľka, moc sa podceňuješ a to nerob
Hej aj ja ho poznám cez kamaráta... noo ja už na ňom fičím dlho...
A hento sa mu naozaj podarilo Takže aspoň vieš, koho myslím, mohla by si poťahať od neho nejaké tie DANCE BOMBS
Viem však si písala, ale aspoň vieš o koho ide (slovne ) Ok, maj sa pekne, dobrú noc Ale mňa sa ešte nezbavíte, ja tu budem ešte dlhoooo
a ešte spomínam na dnešný večer, na ten zajtrajší a na ten silvestrovský..a na budúci týždeň. Vyjde mi to?