Mylsím tým či pracujete na sebe ? Či si idete za niečím ? Co chcete dosiahnuť ? proste aké su vaše sny ? ALEBO ste len obyčajný lenosy ,ktorý len sedia za PC ??
Po stranke fyzickej? Snazim sa akurat neatrofovat nejakym cvicenim a sportovanim.
Po stranke dusevnej? Hmm, mam rad pekne veci tak si ich dopriavam. (nemyslene len "vyzorovo pekne")
Po stranke vzdelania? Snazim sa nestagnovat a snazim sa aj v praci ucit co to ide.
Ci mam nejaky ciel? Realne nie, vo vsetkom (okrem platu) som spokojny. U platu spokojny nebudem asi nikdy, ale verim ze skor ci neskor dojde na kompromis medzi vyskou platu a primeranym volnym casom.
Jj, neskonale túžim po tom stať sa viac, ako zázrakom Birdzu, odhlásiť sa z Fejsbúku, Prežiť ešte veľa koncov sveta a napokon sa reinkarnovať do jednej z nižších foriem života (napr.: zdochnutej rybičky!), lebo si na jeho sklonku uvedomím, že som aj tak spravila málo.
som vegetarián, po duchovnej stránke sa zaujímam o rôzne meditácie a podobne, pracujem na sebaspoznavaní sa, čo sa týka okolia zaujímam sa o reč tela a základy psychológie, veľmi rád filozofujem , občas neaká báseň, a občas hra na gitare a husliach
...Do nedavna som chodil do fitka, behaval, meditoval...
Teraz uz nemam cas vobec a kaslem na to...
Cajam je aj tak jedno, ci je typek rozkysnuty, alebo vychrtnuty a mne to tiez zacina byt uz jedno.
Na tom svet nestoji ci som jak z katalogu, alebo jak z horneho vyplachu
...Zenam z KE, zlatoprdkam na tom dost zalezalo, ale tu v Prahe su caje rady, ak natrafia na normalneho typka, co nie je psychopat a mozu aspon nejako rozumne pokecat s nim
učím sa, veď chcem čo najlepšie dokončiť školu, a starám sa s rodinou o ranč, čo mi dáva veľa do života, športujem aby som nebola tlustá, trénujem karate, chodím na fotografický krúžok aby som vedela dobre fotiť... každý predsa na sebe nejako pracuje nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale mojím snom je byť Rockstar...
šak len sa smejte...akoby to nebolo možné...
ale je to možné...
chcem byť Rockstar s čiernym opaskom z karate xD
ale mojím snom je byť svetovo uznávaná architektka..
chcem byť architektka s titulom majsterky sveta
zatiaľ píšem blogy
a samozrejme, že na sebe pracujem, píšempíšempíšem, kreslímmaľujembatikujem kreatívne sa číním. som umelec.
Po stranke fyzickej? Snazim sa akurat neatrofovat nejakym cvicenim a sportovanim.
Po stranke dusevnej? Hmm, mam rad pekne veci tak si ich dopriavam. (nemyslene len "vyzorovo pekne")
Po stranke vzdelania? Snazim sa nestagnovat a snazim sa aj v praci ucit co to ide.
Ci mam nejaky ciel? Realne nie, vo vsetkom (okrem platu) som spokojny. U platu spokojny nebudem asi nikdy, ale verim ze skor ci neskor dojde na kompromis medzi vyskou platu a primeranym volnym casom.
som vegetarián, po duchovnej stránke sa zaujímam o rôzne meditácie a podobne, pracujem na sebaspoznavaní sa, čo sa týka okolia zaujímam sa o reč tela a základy psychológie, veľmi rád filozofujem , občas neaká báseň, a občas hra na gitare a husliach
zatiaľ sa aspoň učím poriadne jazdiť
a chcem sa motať v hudobnej brandži
študujem teóriu umení, čo mi snáď uľahčí môj postup
Teraz uz nemam cas vobec a kaslem na to...
Cajam je aj tak jedno, ci je typek rozkysnuty, alebo vychrtnuty a mne to tiez zacina byt uz jedno.
Na tom svet nestoji ci som jak z katalogu, alebo jak z horneho vyplachu
...Zenam z KE, zlatoprdkam na tom dost zalezalo, ale tu v Prahe su caje rady, ak natrafia na normalneho typka, co nie je psychopat a mozu aspon nejako rozumne pokecat s nim
inak aj ja by som mal, stále je v čom sa zlepšovať,
a to je vlastne i odpoveď na tvoju otázku
Uvidím čí sa podarí výška,snáď hej a po dosiahnutí titulu Bc. chcem ísť do L.A. a verím,že to výjde.potom sa vrátim a dokončím školu
that´s all.