Dostala som chut zalozit tuto temu, lebo pre mna hudba znamena velmi vela, co malo ludi chape napriklad moja mama nepovazuje za normalne ak sa zavriem do izby, dam si sluchatka na usi a "nevnimam"... sice kazdy ma svojsky sposob relaxu a toto je jedina
aj pre mna znamena hudba velmi vela v podstate si neviem predstavit den bez nej... velakrat mi hudba pomaha.... a tiez pocuvam uplne vsetko hlavne sa mi to musi zapacit a potom je mi jedno aka je to pesnicka.... hlavne je ze sa mi paci...a nehram na nic...
Hudba mi pomáha prísť na nové myšlienky, zabúdať a myslieť ďalej, vždy keď si potrebujem prečistiť hlavu tak sa zavriem do izby, ľahnem si a pustím si nejakú kvalitnú hudbu (Jazz, Blues, Rock)
Momentálne mi tu tiež krásne svieti môj elektrónkový zosík - hraje mi album od Howarda Shorea
Nepamätám si deň, kedy som nepočula aspoň jednu pieseň. Buď si ju pustím v mp3-jke cestou domov, cestou v buse, cestou zo školy, alebo pri učení (tam mi pomáha nasadiť veľké slúchadlá, pustiť si takého Vivaldiho a jedeš). Ak nič z toho, tak ju určite budem počúvať, keď robím nejaké vid. A ak už ani toto nie, tak si aspoň spievam. Kdekoľvek.
Hudba je neodmysliteľná súčasť môjho života. Neviem, ako by som fungovala bez nej. Rozveselí, zdvihne náladu, vyvoláva spomienky, ukľudní dušu, inšpiruje, povzbudzuje, pomáha.
tiež nemám dni keď by som bol bez hudby.... hrá mi celú noc s rádia, potom počúvam do ceste do školy, poprípade cez vyučovanie keď je nuda, ďalej cestou zo školy.... keď prídem domov, prvé čo urobim je zapnem comp a pustím nejakú hudbikču a niekedy aj pri zaspávaní mám sluchatka na ušiach... a keď nemám nič pustené tak si aspoň hm-kam alebo vyťukávam nejaky rytmus pesničky...... čiže tažko si bez nej predstaviť život
hudba to je niečo čo mám veľmi rada a bez čoho si nevime predstaviť deň...a hudba je pre mňa hlavne..melódia a zvuk akustickej gitary..bola by som schopná počúva roky v kuse nejaké gitarové pesničky...kludne len meklódiu bez spevu..hlavne ench je gitara
@Vallie ak chceš tak si prečítaj môj blog a možno sa v ňom nájdeš aj ty čo sa týka toho, čo si tu napísala ty, tak u mňa je to rovnaké, len s tým rozdielom, že aspoň mama ma chápe, lebo aj ona vníma hudbu rovnako ako ja
aj keby boli dni kedy by som hudbu nepočúval...nič také závažné by sa nestalo, lebo ja ju nosím v svojom srdci a vždy je so mnou
Inak pre mna hudba znamena nieco uvolnujuce a oslobodzujuce. Najradsej mam hudbu (a hudbu, nie zasrany nepodareny umelecky prednes za doprovodu bassov- tzn. sk hop-hip), ked ju mozem mat pustenu cez repraky (myslim tym, ze radsej ked ju je pocut nahlas vsade naokolo nie len cez sluchatka, ale ked idem do skoly a podobne tak nemam na vyber, tak sa uspokojim aj s tym) a najlepsie nahlas, nech je ju pocut a nech je to poriadna muzika (teda poriadna muzika pre mna), tzn. hard-rock, hardcore, melodeath(melodic death-metal), metalcore. Ked sa vzijem do hudby, som absolutne volny, zrazu mam kridla a snivam... lietam... zijem...
ja mam rada hudbu....prezivam kazdu noticku a sekundu piesne......preto nemam rada ukricane piesne ale skvor take kde aj spevak ci spevacka maju prijemny hlas co sa dobre pocuva a melodia je tiez zvucna....rozhodne mi na hudbe dost zalezi kedze pri jej pocuvani dokazem zo seba secko vyplavit......preto mam aj niektore oblubene piesne na odplavenie vetsiny emocii....napr. Almost Lover od A Fine Frenzy pocuvam ked som smutna ci ked sa potrebujem ukludnit.....a potom ku poviedkam FF HP....hlavne k paru SS/HG
premňa veľmi vela... hrám aj na gitaru kedysi na basu.. Skrátka bez hudby by som asi nevydržal, kedysi som fakt tak počúval hudbu že sluchátka a nič iné som nevnímal, teraz už na to málokedy mám čas, ale aspoň keď niekam idem mp3 musím mať pri sebe, to je premňa už doležitejšie jak kľúče od bytu
ja = (hudba) + (rodina a priatelia) + (filozofia, príroda a boj proti spoločnosti)... čiže v preklade je to mojou tretinou...
prečo? hudba ma sprevádzala prakticky celý život... už keď ma mama čakala s otcom mi "vyhrávali" na gitare a potom, keď som už bola na svete, otec ma naozaj od útleho detstva viedol k hudbe... dnes som flautistka, gitaristka a speváčka (plus trochu viem hrať aj klavír)... dám si záležať na dobrej hudbe. nie som len konzument ako drvivá väčšina ľudí... nie... hudba má svoju dušu, ktorú dokáže vnímať len málo ľudí... hudba je niečo nádherné a ja si bez nej neviem predstaviť svoj život...
@23 a počúvam hlavne metal a hardrock, je tam najviac tej ozajstnej hudby (nie tých počítačových kktín ako je v techne a hiphope) ale okrem toho vypočujem rock, dobrý pop, dobré disko (nie sprznenú pieseň), jazz a mám veľmi rada latino, lebo okrem iného milujem aj tanec
tak hudbu počúvam vždy keď sa dá... a hrám na klavír... tak slúchadlá sú môj najlepší kamoš... počúvam všetko okrem hip-hopu síce niektoré skladby sa mi aj tohto štýlu páčia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Momentálne mi tu tiež krásne svieti môj elektrónkový zosík - hraje mi album od Howarda Shorea
je to skvely sposob ako nahradit ticho
Hudba je neodmysliteľná súčasť môjho života. Neviem, ako by som fungovala bez nej. Rozveselí, zdvihne náladu, vyvoláva spomienky, ukľudní dušu, inšpiruje, povzbudzuje, pomáha.
aj keby boli dni kedy by som hudbu nepočúval...nič také závažné by sa nestalo, lebo ja ju nosím v svojom srdci a vždy je so mnou
prečo? hudba ma sprevádzala prakticky celý život... už keď ma mama čakala s otcom mi "vyhrávali" na gitare a potom, keď som už bola na svete, otec ma naozaj od útleho detstva viedol k hudbe... dnes som flautistka, gitaristka a speváčka (plus trochu viem hrať aj klavír)... dám si záležať na dobrej hudbe. nie som len konzument ako drvivá väčšina ľudí... nie... hudba má svoju dušu, ktorú dokáže vnímať len málo ľudí... hudba je niečo nádherné a ja si bez nej neviem predstaviť svoj život...
@Richardulman kuknem