som prečítala divoký západ, je to deformáciou osobnosti alebo tým, že ľudský mozog potrebuje len náznak písmen na to, aby prečítal nejaké slovo?
a divoký život? hm...to je relevantné, ale pod týmto pojmom si predstavujem taký ulietaný, búrlivý životný štýl, ktorý v sebe zahŕňa množstvo akcie a plného programu, a tiež dostatočne veľa voľnosti, aby človek ktorý takto žije, mehol ten program menežovať podľa svojej chuti.
divoky zivot? co ja viem....ani neviem....myslim, ze moj zivot patri skor medzi tie stereotypnejsie...chodim do prace...domov...raz za cas chlastacka...nic extra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a divoký život? hm...to je relevantné, ale pod týmto pojmom si predstavujem taký ulietaný, búrlivý životný štýl, ktorý v sebe zahŕňa množstvo akcie a plného programu, a tiež dostatočne veľa voľnosti, aby človek ktorý takto žije, mehol ten program menežovať podľa svojej chuti.
niečo v štýle "whuaaa poďme si užívať, heeeej "
» feedmethewords.tumblr.com/post/1555701436...
ale nie
ale popravde, nie je to spôsob, ktorým by som vedela prežiť dlhšie obdobie