Ako relaxujete? Čo to pre vás znamená? Musí to byť pokojné, alebo stačí pokiaľ nemyslíte na starosti/povinnosti, ale odviažete sa?
Odsudzujete nejaké formy relaxu iných?
turistika je pre mňa úžasný relax, a potom jaskyne, lebo tam na nič iné nemyslím... len na ďalší a ďalší krok, svet okolo neexistuje, no a potom si ubaliť špeka a ísť pri nejaké pekné jazero, proste do prírody, najlepšie ďaleko od ruchu miest a ľudí...
Pre mňa je relax všetko čo ma baví. Hranie na PC, browsovanie fór, písanie a čítanie, ale aj pitie s kamarátmi, tancovanie na nejakú muziku, rúbanie dreva a okopávanie na vinici.
relax pre mňa znamená nevenovať sa žiadnym povinnostiam ... teda robiť hlavne veci čo ma bavia a nemusím sa pri nich moc fyzicky a duševne namáhať... a hlavne aby som pritom bola sama, resp. s priateľkou ... ale iní ľudia nemôžu byť prítomní lebo akákoľvek spoločenská interakcia je pre mňa neskutočne vyčerpávajúca... to sa potom nedá považovať za relax
navliecť sa do plaviek, vyvaliť sa na slnko a pocävat hudbu alebo sa len vyvaliť na postel a "snívať"
---alebo si len proste sadnut a dat si dobré jedlo a pitie
proste cinnosti pri ktorých sa mozem fyzicky aj psychicky uvolniť
ked pridem unavena domov a lahnem si do vane
ked rano prijemne vyspata pijem pomarancovy dzus, alebo pijem kavu
ked si sadnem na lavicku v pekny slnecny den
ked som na koncerte
ked idem von s ludmi ktorych mam rada
ked som so svojim teraz uz len jednym psikom
a ked cely tyzden cakam na cast svojho serialu a potom si ho v posteli v klude pozriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
---alebo si len proste sadnut a dat si dobré jedlo a pitie
proste cinnosti pri ktorých sa mozem fyzicky aj psychicky uvolniť
ked rano prijemne vyspata pijem pomarancovy dzus, alebo pijem kavu
ked si sadnem na lavicku v pekny slnecny den
ked som na koncerte
ked idem von s ludmi ktorych mam rada
ked som so svojim teraz uz len jednym psikom
a ked cely tyzden cakam na cast svojho serialu a potom si ho v posteli v klude pozriem