moja informatika = celú hodinu sa bavím vzadu v lavici so spolužiakom o totálnych úchylnostiach a potom keď nám profesor šmarí excel kde sú cvičenia, ideme hneď na net a drbeme na to.. moja informatika
no, pre mňa to znamenajú týpci, ktorí celú noc sedia za pc, hrajú sa hry, poprípade jednoducho geekujú za PC, potom spia doobeda, potom s vypleštenými očami bežia na fakultu na skúšku a potom zasa sedia doma za PC.
ja si ako prvé spomeniem na článok z prvákovín MU : Fakulta informatiky je fakulta s najväčším počtom osôb mužského pohlavia s predpokladanými vysokými zárobkami v budúcnosti (užitočná informácia pre nezadané osoby ženského pohlavia)
@Carrie ja si pod tým pojmom predstavujem učiteľov ktorý o tom vedia veľké hovno.. aspoň také sú moje skúsenosti z prvého ročníka na výške.. Na strednej sme pojem informatika nemali a bola to sakra vyššia úroveň..
@lamouette , netuším, čo tam na vás páchajú, ale keby si vedela, na ktorý papier sa zapísať, mohla by si tri týždne za sebou počúvať, že musíš ešte pred begin zadefinovať identifikátor:typ a keby si si to po tých troch týždňoch zapamätala, pp by sa na mieste zložil od nadšenia
nudaaaaaaaaaaaa ved tie ucitelki a ucitelia na slovensku vedia o pocitacoch menej ako ja . to skor ja ich mozem ucit a nie oni mna uroven skolstva na slovensku je fakt mizernaa....
Ja tiez neviem co mu tam napisem... omg... asi nieco ako "011101001011010" a nech si to odkoduje Na informatike aby sme esej pisali... to je bíkovina...
@Bzuco na zakladnej pascal/delphi (ked moze byt hudobna a vytvarna, preco by nemohlo byt programovanie?), na strednej C a na vyske dalsia specifikacia aby skoly nevypluvali radoby odbornikov a programatorov, ktori sa potom maju problem zamestnat lebo nic nevedia a je ich po 2 kokoty
@Tommyhot naco by to bolo dobre, na nic, je to predsa zakladna skola, tam by sa mali deti ucit aby mali vseobecny prehlad, na strednej daky ten pascal. vysoke skoly vypluvaju "odbornikov" preto lebo si naberu ludi co vedia akurat pocitat chujoviny a v programovani sa vobec nepohnu. Potom nech sa necuduju ked sa chcu uplatnit s informatikou a okrem pocitania blbosti nevedia absolutne nic. Ako ja hovorim, "keby vedeli tak kodit ako pocitat kktiny" mam takych spoluziakov co v druhom rocniku nevedia nakreslit vyvojak pre daky trapny algoritmus, ked som poziciaval jednemu cd s linuxom tak sa ma pytal ci je tam aj crack a pod. nechce sa mi vsetko rozpisovat diplom z IT ma asi kazdy debil
@Bzuco a na co su ti 2 hodiny vytvarnej a 3 hodiny telesnej (dokonca aj na strednej sme mali viac telesnej ako matiky a to som chodil na elektrotechniku)??
@Tommyhot pre deti je telesna a vytvarna urcite zaujimavejsia ako programovanie... teraz sa nestazuj ze si mal malo matiky a pod., mal si ist na daku so zameranim na matiku ked ta to bavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
však chlapi!
skúste aj niečo pozitívne v tom nájsť
už nikdy nechcem bývať s informatikmi na byte.
Niežeby to nebolo super, len mám dobré štyri mikrospánky za minútu.
btw.. takto..čo si predstavíte pod tým pojmom? napríklad PC, Photoshop, niečo z tej oblasti
@Narazuvzdornaa hh..tak u nás vyzerá prednáška úvod k informatike..driememe tam