každý to berie inak a ja osobne by som sa asi potetovať nedala... to by musel byť potom asi úlet... ale tetovanie sa mi páči, pokiľ je na dobrom mieste, pekne spravené a tak... nie zase celé telo, všetkého veľa škodí nie?
a pre mňa je tetovanie spomienka tak vždy keď si ho pozriem tak si spomeniem na niečo presne ako keď sa pozriem na piercingy.....
a teším sa už na moje ďalšie spomienky...
myslel som životný štýl v tom zmysle ako napr motorkári sa dajú pokerovať abo rockeri,atď
určite kerka nie je len o štýlovosti pretože ako rocker si neda vyšiť na seba podla mňa čínsky znak (pečené kuracie prsia) tak isto si bežný človek čo to chce mať ako ozdobu nedá motív ako napr, lepku...Čiže vystihuje to aj životný štýl...či ?
tetovanie alebo tattoo, to sovo pochadza z thajciny , je to zivotny styl, je to o tom trosku vybocit z radu, veru aj o tom to je , dalej mozme spojit rovno aj spomienky, na urcity usek zivota, nieje nic krajse ako stare vytahane tetovane, clovek ked sa nan prizrie sa usmeje, pretoze vie co to symbolizuje, co mu to pripomina ja mam uz tri tetovania , a neskoncim pokial nebudem pototo celu pravu stranu tela , hej na lavu potom dam veci ktore mi budu fkat blizke srdcu , v podstate to je ten zivotny styl, ak si da niekto lebku, tak jednoducho to je reber, kazdy ma rad nieco ine, to co ho vystihuje v zivote, tym cim sa riadi, jednoducho , kto vlastne je , aky zivot zije - ano zivotny styl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pre niekoho zohavie tela je aj ked si niekto da fialove vlasy...ci ?
a teším sa už na moje ďalšie spomienky...
určite kerka nie je len o štýlovosti pretože ako rocker si neda vyšiť na seba podla mňa čínsky znak (pečené kuracie prsia) tak isto si bežný človek čo to chce mať ako ozdobu nedá motív ako napr, lepku...Čiže vystihuje to aj životný štýl...či ?