keďže považujem lyžovanie za vrcholnú kokotinu v čele zo snowboardom, tak asi tie boby, ale moja posledná skúsenosť z bobami bola, keď ma v tom najebaného ťahali domov dva roky dozadu...
Ale spomínam si raz na jednu rovnú drevenú striešku, prichystanú na zemi na taký drevený bufet, ktorú sme štyria vytrepali hore na kopec a potom hore sa pridali ďaľší a nakoniec nás na nej bolo okolo 12. To bola vtedy strašná sranda keď sme sa na nej spúšťali. Tí čo sedeli vpredu boli totálne od snehu a celý biely, celú cestu dole kopcom hrešili na "posrané patenty" , keď z nej potom zišli a obrátili sa z jednej strany zatrepaný snehom ešte aj ksicht celý biely a z druhej čistý... Našťastie na nás čo sme sedeli za nimi tá smršť minula
Najprv som bol lyžiar, ale ma to nebavilo tak jak snowboard, najma taký krásny freeride v prašane pomedzi stromy aaaaaach . A ešte pecka je nie sánkovanie sa ale "dušovanie" na takej veľkej duši z kolesa z TATRY 815
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A tak s rodinou seriozne lyze.
@21 to by som chcela vidieť
Inak k téme- mno... keďže som vo výcviku na snowboarde na stupni o,5 takže asi sánky