@61michal prve co si vsimnem su asi oci a potom sposob spravania... ked sa zoznamujem s chlapcom a poda mi pritom ruku a da bozk ma lice ma u mna kladne body... lebo to uz v dnesnej dobe je vzacnost najst slusne vychovaneho chalana...
môj tik najprv presonduje a nájde všetko zacopovateľné v okruhu kilometra
následne si všíma, či je na tom aj niečo iné sympatické/ presonduje tých, čo neprešli prvotným sitom, či na nich nie je niečo, čo tento dostatok nahrádza
ale vlastne ani neviem, už dlho som sa po nikom neobzerala
wtf nikdy nepochopím túto otázkum veď celkovo sa pozriem a vidím ako vyzerá celý človek, a nie že si poviem aha aké pekné oči a potom si všimnem, že na nich visí nejaký človek..
ale inak hoperpohroma má pravdu, ak už si všímam jednotlivé časti, tak topánky sú dosť podstatné
@mielikki ale vnútorne som čoraz vyše.... aj keď chlap je chlap ale no čo už
proste taký drb a ten človek nemusí byť ani ničím fyzicky zaujímavý , príťažlivý ale ty sa i tak nanho kukáš a baví ťa to... a vôbec nemusí ísť o žiadnu príťažlivosť ani nič
@micenzo To sa potom ale oberáš o možnosť pretŕčať sa od pása dolu nahý po uliciach, aby si zaujal. (Okrem toho, kto si ťa už len všimne v aute, to v ňom chodíš rýchlosťou 5km/h?)
neviem vybrat len niektore casti, ved vnimam osobu ako celok, nie?
ale tie ruky - zeny si ich ozaj vsimaju je krasne ak ma chlap muzne, silne ruky. aj ramena (nemusi byt zas kulturista, jednoducho muzska stavba tela)... ved ktora zena sa nechce vecer do nich aspon nachvilu pritulit, ze ano
to je pravda, nos je dominanta tvare, ja si asi všímam prv vlasy, potom zuby, postavu, nohy a samozrejme detaily tvare. Samozrejme nemôžem zabudnúť na vyjadrovanie a slovnú zásobu.
@rrr666 vlastne ja som to len tak trepla, ale skúsila som si urobiť "výskum", resp. keď som okolo niekoho prešla a spomenula si na toto, tak som pospomínala, čo z neho mi najviac udrelo do očí (aj ženy, nielen chlapov) a moje výsledky:
- vodič autobusu- kučeravé hnedé vlasy
-chlap v autobuse, okolo ktorého som prešla, keď som išla vystupovať: výrazne modré oči, nedali sa prehliadnuť, úzka tvár a asi čierne krátke vlasy
-nejaký ujo, okolo ktorého som šla: brada a plešina, dokonalý kontrast
-sesternica kamaráta môjho frajera, ju som videla dlhšie: nos a vlnito- kučeravé vlasy, celkovo nevýrazný typ (oči ma nezajali; po kratšom pozorovaní som prišla na to, že kvôli ich hnedej farbe zanikali)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
tvar
postavu
ruky
toto vsetko si vsimnem ako prve
ale myslím že keby túto informáciu bicepsmani vedeli, aj tak by necvičili nič iné :-d
ale hlavbne to apsoň dnormálne vyzerá a ni že ruky jak rambo a nohy jak gogo tyčka
- Postava
- Vlady
Povaha: -Charizma
-Zmysel pre humor
-Úprimnosť
Áno a všímam si aj Topánky!
OMG? Všetko asi, nie?
následne si všíma, či je na tom aj niečo iné sympatické/ presonduje tých, čo neprešli prvotným sitom, či na nich nie je niečo, čo tento dostatok nahrádza
ale vlastne ani neviem, už dlho som sa po nikom neobzerala
a potom vymakany zadok a bicaky su plusy, ktore mozu ale nemusia byt.. lebo najdolezitejsie je aj tak vnutro, nech si kazdy vravi, co chce.. takze tak
nvm
potom asi oblečenie, vôňu, vystupovanie.
ale inak hoperpohroma má pravdu, ak už si všímam jednotlivé časti, tak topánky sú dosť podstatné
ale proste divnej sa to ťažko ostrtným cvysvetluje
ale nie, možno cca tuším čo myslíš (len som ešte skúsila niečo nazvateľné)
proste taký drb a ten človek nemusí byť ani ničím fyzicky zaujímavý , príťažlivý ale ty sa i tak nanho kukáš a baví ťa to... a vôbec nemusí ísť o žiadnu príťažlivosť ani nič
....penazenky
nos?
teraz si robím srandu, ale nos je predsa dominanta tváre
ale tie ruky - zeny si ich ozaj vsimaju je krasne ak ma chlap muzne, silne ruky. aj ramena (nemusi byt zas kulturista, jednoducho muzska stavba tela)... ved ktora zena sa nechce vecer do nich aspon nachvilu pritulit, ze ano
2.Tvár
3.Oči ♥
4.Oblečenie
to je pravda, nos je dominanta tvare, ja si asi všímam prv vlasy, potom zuby, postavu, nohy a samozrejme detaily tvare. Samozrejme nemôžem zabudnúť na vyjadrovanie a slovnú zásobu.
- vodič autobusu- kučeravé hnedé vlasy
-chlap v autobuse, okolo ktorého som prešla, keď som išla vystupovať: výrazne modré oči, nedali sa prehliadnuť, úzka tvár a asi čierne krátke vlasy
-nejaký ujo, okolo ktorého som šla: brada a plešina, dokonalý kontrast
-sesternica kamaráta môjho frajera, ju som videla dlhšie: nos a vlnito- kučeravé vlasy, celkovo nevýrazný typ (oči ma nezajali; po kratšom pozorovaní som prišla na to, že kvôli ich hnedej farbe zanikali)