vyzujem sa, zložím veci, prezlečiem sa, dám vlasy do gumičky, umyjem si ruky a idem jesť potom je to individuálne , no ale večer je zvačša stále rovnaký - internet..
@pernik@lenuska175 spŕška "kritiky"?! Pohode, veď robte ako chcete, mne je váš život v podstate či po hygienickej či aj inej stránke ukradnutý Už to nerozoberám ...
Tak zavisi podla toho aky je den, tak ked pridem domov tak prve co urobim je pozriem sa na klucku, otvorim dlan, priblizim ruku ku klucke, dotknem sa jej a zavriem dvere. Dvere do detskej izby su skoro stale otvorene a tam mam aj PC a preto sa hned pozriem ci je brat na PC , ale on je tam skoro stale prvy. Potom sa pozriem na topanky, zohnem sa, rozsnurujem topanky ale to az potom ked si pekne polozim moju ciernu tasku vedla dveri. Hned idem do kuchyne ci tam niekto je, a ked hej tak mu pozdravim CAW, alebo AAAHOJ. Ked tam je nahodou mama alebo oco tak odpoviem „Ne nic som nedostal“ a hned potom si idem odlozit tasku na urcene miesto (do mojej izby, vedla suflika kde mam ucebnice a podobne pomocky.
Ked mi nahodou treba na zachod tak idem na WC. Potom sa idem prezliect do izby kde mam oblecenie, Ked som uz skoncil s prezliekanim tak sa pozriem na radio kde su hodiny. Potom idem bud pocuvat hudbu alebo ked je pekne tak si idem zahrat futbal. Ked uz som uz isiel hrat ten futbal tak pridem domov asi tak okolo vecera. Ked nieco treba do skoly tak urobim domacu a ked nie tak si idem s ocom pozriet z nahravky serial Profesionali.
Tak no, zaciatok som sa snazil ale koniec som uz odflakol, tak ked budem mat cas tak popracujem na komplexnejsom a podorbnejsom rezime „Čo prvé spravíte keď prídete domov z práce/zo školy???“
zavriem dvere vyzujem sa, zapnem book, medzi tým ako všetko nabehne, tak sa prezlečiem a pohľadám niečo v chladničke potom pozerám telku pri booku a odpisujem, papám nakoniec sa zoberiem vonku a večer (málokedy) sa učím asi tak nejako
unavena sa hodim do postele na intraku kedze je dost narocne vydrapat sa az na stvrte poschodie...a cakam dokym budem mat silu postavit sa co sa mi aj tak nikdy nece=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Umyjem sa, najem sa a potom sa vidí, podľa nálady
A potom zapnem comp, ja sa málo kedy prezliekam. =D
To že otvorím chladničku,neznamená že idem niečo aj jesť.
A vôbec v škole máme aj záchody,aj umývadlá a dokonca aj mydlá tak neviem čo riešiš.Samozrejme,ak idem jesť,umyjem si ruky...To som mala napísať
prídem domov vyzujem sa,odložím topánky otvorím okno prídem do chladničky,vyberiem jogurt,vyberiem lyzičku,umyjem si ruky,zatvorím kohútik..... ??
Už chápem
Ked mi nahodou treba na zachod tak idem na WC. Potom sa idem prezliect do izby kde mam oblecenie, Ked som uz skoncil s prezliekanim tak sa pozriem na radio kde su hodiny. Potom idem bud pocuvat hudbu alebo ked je pekne tak si idem zahrat futbal. Ked uz som uz isiel hrat ten futbal tak pridem domov asi tak okolo vecera. Ked nieco treba do skoly tak urobim domacu a ked nie tak si idem s ocom pozriet z nahravky serial Profesionali.
Tak no, zaciatok som sa snazil ale koniec som uz odflakol, tak ked budem mat cas tak popracujem na komplexnejsom a podorbnejsom rezime „Čo prvé spravíte keď prídete domov z práce/zo školy???“