ale malokedy sa mi stava, ze vidim podla mojho vkusu peknu babu.. ako nehovorim, ze su vsetky skarede, malokedy sa mi zda baba vyslovene odpodzujuca, ale vacsina ma nijako nezaujme.. a ked ano, tak sa pozriem (snazim sa nezazerat prilis vela), poviem si, ze je pekna, mozno si v duchu vzdychnem, ze aj ja by som tak chcela vyzerat a to je asi tak vsetko
@hoperpohroma presne tá prvá veta! a u tých modelkovských typov zistím, že je to poväčšine pravda. ale ak zistím, že je ešte aj múdra, vtedy už mierne závidím
neviem nevšímam si okolie vonku. proste preletím rýchlou chôdzou a nad ničím sa nezamýšľam. keď si sadnem niekde na lavičku tak zaujíma ma len knižka. hoci minule sa stalo, že 3 veľmi pekné slečny sadli ku mne na lavičku a chceli sa zoznamovať ale nemyslel som na to, že sú krásne, ale že sú pomerne fajn
@demoniqangel lebo stale stretavam pary: pekny+skareda, skaredy+pekna, skaredy+skareda, ale to najmenej z tohto a pekny+pekna som videla asi 2 razy za zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale malokedy sa mi stava, ze vidim podla mojho vkusu peknu babu.. ako nehovorim, ze su vsetky skarede, malokedy sa mi zda baba vyslovene odpodzujuca, ale vacsina ma nijako nezaujme.. a ked ano, tak sa pozriem (snazim sa nezazerat prilis vela), poviem si, ze je pekna, mozno si v duchu vzdychnem, ze aj ja by som tak chcela vyzerat a to je asi tak vsetko
8)
ma podvádzaš?
K veci...Keď tak rozmýšľam,vždy na nej niečo okomentujem.
To sú moje myšlienkové pochody
a inak @29
čo?
@momoglamorous Prečo?
a inak-
"Aha, pekna baba."
presne!
väcsinou si vsimam len saty alebo este vlasy, a tie v duchu zhodnotim
!!!
mala by som prestať, je to hrozne nepríjemné.