ako kedy, co je....v poslednych dnoch to bolo najma ovocie, kedze sme mali plne stromy visni, marhul, ringlot, nejake tie ribezle, tak som sa to snazila vsetko zuzitkovat nech nic nevyjde nazmar nejeden den vacsinu jedalnicka tvorilo ovocie ale aj zeleninu jem na tony, teraz sa tesiim kedy uz zacnu paradajky a straaasne sa netesim na zimu kedy bude len samy chemicky odpad
ja mam vela pribuzenstva so zahradami a sme taka zomknuta rodina, ze odmalicka som v kontakte so zeleninou a ovocim. tie spravy o nedostatku ovozelu v strave su preto pre mna ako z marsu. milujem toho vela, skoro vsetko, co mi dali.
zelenina vedie, ovocie skoro nejem, aj keď by som veľmi chcel, no nejak to do má nejde... inak rajčiny sú top...uhorky mám rád, vlastne skoro všetko od zeleniny...
brokolica, duch brokolice (čiže pochopiteľne cauliflower , kaleráb a zucchini ( nie je uple naj ale páči sa mi názov v angličtine) och zjedla by som všetku zeleninu sveta
nemam rada takéto otazky, co je lepsie a tak
proste ja mam rada banany, mandarinky, pomarance, kiwi, jablka, hrusky, ananas, broskyne, nektarinky, maliny, černice, ribezle, slivky.....
a zo zeleniny toho tiez vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
juuuj mam este v chladnicke cuketu, co som vcera vyprazala, mnam mnam...
zeleninu konzumujem zväčša ako prídavok k nejakému inému najmä mäsitému jedlu
zo zeleniny asi brokolica a kukurica
ale ked uz, tak ovocie.
a ovocie to, čo nám rastie doma na stromoch + mandarinky
si vedeu?
a sak super ked je, to potom zijem zdravo
a zo zeleniny zas mrkvu ale najradšej mám asi jahody
MALINY ! ! ! ! !
proste ja mam rada banany, mandarinky, pomarance, kiwi, jablka, hrusky, ananas, broskyne, nektarinky, maliny, černice, ribezle, slivky.....
a zo zeleniny toho tiez vela