Chcela by som byť vojačky videla som v telke dokument o vojakoch v afganistane a zaujalo ma to aj keď som vojačkou chcela byť už pred tým ale toto ma úplne nadchlo len asi nie som dostatočne oboznámená s prácou vojačky ?
Vojaci s nimi súložia, ked už sú velmi nadržaný. To je lepšie ako keby mali používať zvieratá alebo medzi sobov, aby to robili. Takže som dospel k záveru, že sú užitočné
@zajkousko ak to tak chce, tak áno, môže to byť jej poslanie, lebo poslaním ženy nie je ako vravíš len rodiť... a poslaním muža nemôže byť vychovávať deti ?
a ja k deťom nemám odpor, nepoznáš ma, tak toto radšej nekomentuj
Podľa mňa je na pi*u žeby ženy šli do armády.. aj tak som ešte nikde nepočul žeby normalne do Afganistanu do boja poslali aj ženy čiže to budeš len dakde na základni non-stop a ak by bol aj nejaky útok na základňu tak ťa skôr pošlú niekde do riti abo domov a mužov pošlú do obrany si myslím...
Neviem však máš Google tak si pohľadaj čo robia vojačky...
@zajkousko ty uz sa odputaj prosim ta od hlupych dogiem, lebo mam pocit, ze zijes zivot niekoho ineho, kto ti povedal, ako sa maju "spravne" robit veci..
@zajkousko tak keby to malo byť tie financie a živenie rodiny len na mužoch potom možu hovoriť že žena ma byť len za sporákom rodiť a upratovať ale bohužiaĺ aj ženy musia chodiť do práce+rodiť upratovať prať variť maju 2 zamestnania tak im nekecaj do toho aké si vyberu
@zajkousko ja ťa nepoučujem, Filip a prečo má byť len muž živiteľ rodiny ? keď má žena lepšie platenú prácu, tak podľa tvojich dogiem zostane ona na materskej pretože je to tak dané, že len a len ona sa musí starať o dieťa a jej POSLANÍM je len rodiť a muž pôjde zarábať a budú mať o polovicu nižší príjem ako by mohli mať keby on ostal na materskej, toto ti nenapadlo ?
@zajkousko ty si vytrety jak trenky... daj sa liecit prosim ta, lebo ak by som mal podla teba zaskatulkovat celu vasu vieru, tak ste banda mentalnych kriplov... btw panbozko ta nenaucil, ze nadavat je neslusne? alebo aj teba ovlada satan?
@zajkousko sa ukludni trochu a laskavo sa kontroluj...stale hovoris o laske a odpustani a zrazu zacnes urazat inych - toto je to tvoje krestanstvo?!? Ako krestan by si mal vediet ze Boh dal ludom slobodnu volu a je teda na nich ci veria ci nie. Ako vymyty mozog mi prijdes ty, zmier sa s tym ze kazdy ma na rozlicne veci rozlicne nazory...a ked ta Birdz tak kazi tak neviem preco tu cele dni vysedavas a vypisujes...podla krestanskeho slovnika sa da tvoje spravanie oznacit ako farizejstvo...
keď ťa pošlú do Afganistanu , Iraku tak nebudeš v bezpečí ani keď budeš furt na základni , teplo jak v riti , nezarobíš tak veľa ako si ľudia myslia , a budeš sa asi stretávať s názormy ako @3 s ktorým súhlasím.
+ ešte aj to že bohvie kde budeš musieť ísť kým by si sa za pár rokov stala vojačkou , Irán , Kórea ...
Tak si polož otázku prečo skutočne chceš byť vojačka a či to stojí za to.
že to zrovna ty píšeš(ach), keď vieš o tom akurátne veľké hovno ....
Myslím si že viazať sa na jedno náboženstvo a lipnúť na jeho pravidlách nie je dobré. Dejiny nás učia, prečo náboženstvo prežilo a prežíva dodnes. Náboženstvo totiž určuje hranice a ovplyvňuje široký dav ľudí, je teda niečím veľmi nebezpečným. Možno si poviete - náboženstvo a nebezpečné? Myslím si že to bude čítať drvivá väčšina kresťanov, a tak teda uvediem nebezpečné veci z kresťanskej minulosti - ako napr. križiacké výpravy, upaľovanie a prenasledovanie ľudí, rôzne vojny.
sú to tvoje slová, až budeš vedieť kam patríš, potom súď niekoho ......filip
@zajkousko kopirovat cudzie veci uz vies, teraz skus napisat aj nieco z tvojej hlavy a prosimta nech to nie je zase hlupost...ja viem kde patrim a nechapem co mala znamenat parafraza z mojho blogu...
@zajkousko vodu kazes a vino pijes...vravis zi a nechaj zit druhych v pokoji a sam si tu na Birdzi narobil najviac pekla...ani nevies obhajit a zdovodnit co si napisal a preco si to takto napisal...si jednoducho sprosty buzerant...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
chceš otročiť štátu, ktorí nedáva ľuďom prácu, porušuje základné ľudske práva a kašle na mladých?....
filip
a
@8
(ak platí pravidlo, že predošlé fórum odpovedá na nasledujúce)
a to akože poslanie ženy je byť volakde v cudzej krajine na fronte a zabíjať ľudí???(ach), tak to ma asi drbne z teba
ty asi v živote nebudeš mať deti, keď máš k tomu odpor .........filip
a ja k deťom nemám odpor, nepoznáš ma, tak toto radšej nekomentuj
Neviem však máš Google tak si pohľadaj čo robia vojačky...
začneš ma prvá komentovať a teraz ma tu aspoň nepoučuj........filip
a muž je odjakživa živiteľ rodiny, to len na slovensku je pomýlené
ten čo aj tebe, že ma tu poučuješ .........filip
ak máš nejaký problém rad ti pomôžem...
a to som tomu akože ja na vine?? a nie náhodou naša zasrana vláda na čele s Fickom??, že nada zarobiť chlapom a preto musia robiť aj ženy???........
čo ma tu drbeš o veciach, ktoré sú každému jasné .........filip
dostal si príkaz od niekoho aby si veril v Boha?....
tvoj život, tvoja smrť, tvoje peklo....mňa akurátne už len serie tvoj koniec ..........filip
a ty žiješ podľa koho, ovláda ťa diabol, lebo písať take kokotiny dokáže len človek s jeho vtelením .........filip
písal som o rodení, a chlap asi ešte nikdy nikde neporodil, s platom máš pravdu...........filip
Boh nás upozorňuje na takých ako ty, že viete lepšie čo kresťan katolík ma a čo nemá robiť, písať, konať a hovoriť...
a je to tu, si múdry ako šalamunové hovno čo vyserie po skazenom smradľavom udenáčovy ........fujky fuj som s tebou skončil nadnes ty puk jeden ...
filip
ano?....vy ste ma to tu na birdzi naučili, pohani, feťáci , skrachované sxistencie, ožrani a vymyté mozgy ...
filip
ešte, že sa blíži deň a celý birdz bude zrušený.
+ ešte aj to že bohvie kde budeš musieť ísť kým by si sa za pár rokov stala vojačkou , Irán , Kórea ...
Tak si polož otázku prečo skutočne chceš byť vojačka a či to stojí za to.
02.06.2010, 13:39
Prvá dánska vojačka Sophia Bruun († 22) zomrela počas výkonu služby v Afganistane. Informovalo o tom dnes velenie dánskej armády.
Dvadsaťdvaročná Sophia Bruun zomrela po tom, ako jej auto zasiahla bomba v nepokojnej provincii Helmand. Ďalší dvaja vojaci sa zranili.
Väčšina zo 750-členného dánskeho kontingentu sa nachádza v tejto provincii. Od roku 2002 zomrelo v Afganistane 32 dánskych vojakov.
že to zrovna ty píšeš(ach), keď vieš o tom akurátne veľké hovno ....
Myslím si že viazať sa na jedno náboženstvo a lipnúť na jeho pravidlách nie je dobré. Dejiny nás učia, prečo náboženstvo prežilo a prežíva dodnes. Náboženstvo totiž určuje hranice a ovplyvňuje široký dav ľudí, je teda niečím veľmi nebezpečným. Možno si poviete - náboženstvo a nebezpečné? Myslím si že to bude čítať drvivá väčšina kresťanov, a tak teda uvediem nebezpečné veci z kresťanskej minulosti - ako napr. križiacké výpravy, upaľovanie a prenasledovanie ľudí, rôzne vojny.
sú to tvoje slová, až budeš vedieť kam patríš, potom súď niekoho ......filip
no ty si ale riadne primitívna chudera ......filip
nepotrebuješ nahodou psychiatra?
daj mi prosím ťa pokoj, nemienim sa s tebou hadať, si konfliktová osobnosť na birdzi, tak ži a nechaj žiť druhých v pokoji ...............filip
neviem?
lebo ja nechcem na rozdiel od teba, tvoja ecefalopatická povaha je pre mňa veľmi zlým poznaním, ktorá zabíja vo mne svetlo ducha...
najdi si seberovného a tomu šepkaj svoje "sprosťárny" .......filip
dávno som to vedel, že si obyčajne prasa a tak sa aj správaš .......filip