tak dam si tak nejak divne ruku cez tvar zavrem oci a.. ..alebo obcas sa so spolusediacim rozpravam..ale tak vecinou sa snazim pocuvat aj ked ma to vobec nezaujma
no napríklad dnes som viedla dosť úchylný telefonát so spolužiakom z vedľajšej lavice a inak klasika nohy na lavici mobil v ruke alebo vyvádzame nejaké voloviny
nemam cas sa v skole nudit.. a ked ma nejaky predmet nezaujima a nejdem z neho matirovat-ako napr fyzika-tak sa cez nu ucim anglinu, biologiu... proste sa vzdy nieco ucim, pisem, opisujem
kecám, píšem si niečo na iné hodiny, babrem sa s mobilom a už to zašlo tak daleko ze aj mp3ku pocuvam co som predtym nerobila abo si čítam knihu abo časák prípadne sa snažím naučiť čo som nestihla a z čoho pišeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a keď sú za 2.) trhám si rozštiepené končeky
dopisujem poznamky z inych predmetov
ucimn sa na inu hodinu
rozpravam sa
spievam si
Tak rozne
ja ani neviem...asi spím..
Pár učiteľov mi pravidelne nosí doplňujúcu literatúru a časopisy typu Mladý vedec, "aby si sa tak znudene netvárila".
čmáram si
zábavam spolužiakov disappointed:väčšinou potom dostanem krutý zápis,no a čo
spolužiaci zabávajú mňa(tiež potom dostanú zápis
čítam si časáky a pod.
robím si domáce úlohy na ďalšie hodiny,ktoré som doma nerobila
učím sa na ďalší predmet(ak bude nááhodou skúšať alebo bude písomka)
obchytkávam spolusediacu @14michelle03
kreslím si
píšem básne
píšem s ľuďmi(skype,icq)
volám(skype)
iritujem sa
vlhnem @14michelle03
učím sa na iné hodiny
píšem si ťaháky na iné hodiny
dopisujem si poznámky na iné hodiny
kreslím
na vyske som zvykla pisat poviedky, basnicky, citat si nejaku knihu, casopis, katalog, lustit sudoku, krizovku, malovanu krizovku, hrat sach, kreslit si, carbat si, pisat si so spolusediacim, pripadne vobec neprist:p
ale aplikovala som to len na prednaskach, ktore ma nebavili
najviac sa osvedcilo pisanie poviedok a basniciek, clovek vyzeral ze pise poznamky