Ja napríklad pozerám film, alebo som za PC ... V niektorých prípadoch, ako viem aj presný čas kedy sa naši vrátia... Napr. : povedia mi že prídu o 15:00 tak viem že skôr ako o 17tej nedorazia ... A čo iné ako k sebe zavolám miláčika aby sme si to be
Pomerne často som sama, ale nič extra zvláštne nerobím.. Som zavretá v izbe tak isto, ako keď sú doma.. Len mám možno trocha hlasnejšie hudbu a častejšie si chodím zapáliť
tak momentalne sa najcastejsie ucim (bez ohladu na to ci su, alebo nie su doma)
no a mimo skuskoveho..hmm ak som doma, tak sa snazim robit nieco "kreativne", nieco vyrabam, alebo citam knihy, pozeram filmy..neviem.. alebo pomahat s niecim v domacnosti..
To sa nestáva často, skoro vôbec...Ale vždy kedˇ zistím, že som sama doma aspoň na polhodinu, zakričím, že voľný dooom, pustím si na plné pecky muziku a tancujem.
hm pustam si hudbu velmi nahlas v obyvacke a lezim na koberci,ale inak vsetko tak isto ako ked tam sama nie som neviem asi nie som originalna.a v poslednej dobe sa aj tak len ucim
no to sa stane raz za čas, že nikto okrem mňa nie je doma ..to už fakt musí byť. Väčšinou keď nik nie je doma..tak hudba na plno a keď sa prezliekam tak pobehujem po dome len v spodnom prádle, ponožkách a tričku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@sisel presne tak je ich milión ... ale priznávam, som dosť lenivá
no a mimo skuskoveho..hmm ak som doma, tak sa snazim robit nieco "kreativne", nieco vyrabam, alebo citam knihy, pozeram filmy..neviem.. alebo pomahat s niecim v domacnosti..