pocuvam RHCP, snazim sa primät moje cssko k tomu, aby ma pocuvalo, pijem caj, pozeram este asi 4 stranky okrem birdzu. a to je asi vsetko. hej a este komunikujem s bratom.
ucim sa hrat skladby od jednej starej kapely, ktoru som pocuvala ked som bola decko, a teraz ked som ich akoby znovuobjavila som uchvatena ich hudbou, a rovnako som uchvatena z gitaristu konkretne kapela sa vola STYX a je to pecka!
moja oblubena od nich
uz skutocne dlho som nepocula ziadneho gitaristu s tak peknymi solami. pekne neznamena rychlo a technicky namakane, ale proste pekne keby mi tu niekto chcel oponovat Petruccim a podobne
v pozadi pocuvam novy As I Lay Dying a Bullet For My Valentine popritom pozeram co nove na birdzi a fb a medzi tym hram Battle for Middle-earth II: Rise of the Witch-king zbieram vyhry na online accounte a awardy pre create hera =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
my sme ale zábavný národ
píšem
pijem
smejem sa
smútim
trpím
čítam
odchádzam
moja oblubena od nich
uz skutocne dlho som nepocula ziadneho gitaristu s tak peknymi solami. pekne neznamena rychlo a technicky namakane, ale proste pekne keby mi tu niekto chcel oponovat Petruccim a podobne
zistila som,ze moja najs kapela ma koncert celkom blizko
pisem s tym,koho lubim
pisem s tym,koho mam neskutocne rada...
co viac mozem chciet??