Zdravím dosť často sa mi stáva že ked ideme s rodinou na dlhsiu cestu tak sa mi vždy chce po ceste srať a aj toto je jeden z dovodov prečo nechodím na žiadne školské výlety.Čo mám s tým robiť ? má niekto podobný problém ako ja ?
ach, toto len tak hockto nepochopí (viď komenty vyššie) ja len, že cez krámy to mám rovnako a "musím" ísť na záchod, aj keď tam fakt nemám čo robiť a teda rady typu @4 nezaberajú
Sak a nerobite si pauzy? Idem vzdy bud busom alebo vlakom kde je hajzel (aj ked v busoch by sa srat nemalo) alebo s niekym autom komu poviem nech zastavi sak co
No tak to mi je jasné že problém je v hlave.Ale aj keď na to nemyslím tak sa mi stále chce.A prosím napchajte si tie vaše turistické záchody,ešusy a trubky do ritného otvoru
Áno, mám úplne presne rovnaký problém! Viem, že mám problém v hlave ale nejak ho neviem odstrániť. Totižto keď už mám aj k dispozícií nejaký ten záchod, tak to proste nejde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale poradiť neviem, ja som preventívne doma furt
tá hadica je tam kvôli pohodliu
v buse vydržíš to nebývaju tak dlhé trasy a vo vlakoch sú záchody