Neverím že v nitre nepotrebujú trebárs čašníčku alebo podobne...treba sa len snažiť nájsť, inak bol som tam pred pár dnami a máte fasa nábrežie mládeže
Nesmieš???....hmmm, tak trebárs máte tam tesco, tam určite niekoho budú potrebovať....alebo veď na promenáde máte plno obchodíkov, tam určo niekoho potrebovať budú
robota robota, dievca sa pytalo na to, ako sa pobavit, a vy tu len o robote, nerozumiem , ved je to smiesne a ubohe, ked zancu trieskat ludia o praci, ci brigade, akoby to bol velky hriech, nezarabat...neznamena, ze ked niekto nerobi, t aje menejcenny, zivot o tomto fakt nie je...
ja ti odporucam veget, ak sa da, neviem kolko mas rokov, ja napriklad chodievam von do prirody hlavne, lebo mesta mam momentalne vyse hlavy, tury celodenne odporucam, bicykel, s priatelmi, golf, bazen, to je take relaxacne, a kreativne, trebars pisanie , citanie (boze, tolko knih je na Zemi!!! , malovanie, alebo kup si puzzle tritisicku a skladaj , krizovky, vsak tolko toho je, alebo ist medzi ludi, pomoct dobrovolne, to uz je asi menej pravdepodobne, alebo nieco sa ucit, co ta bavi, proste je toho dost, na svete nie je len internet a PChry , neze by si taka bola, ja to nehovorim, ta adios, padam
cim je clovek starsi, tym si viac vazi cas, ktory ma, cipana!
Zipporah ale aby sla na kupko alebo golf alebo aby si kupila tie puzzle musi mat lowe a ak nema tak sa neda nic robit. Keby som mal ja lowe tak ma nehne ani brigadovat po brigade cize po auguste si prazdiny uzijem bohuzial uz v skole
Kasko lenze v struhanke je viacej rozkov pomletych!to radsej tie puzzle ale asi ostanem pri kresleni...lenze co kreslit?som uz tak na tom ze kreslim tenisky
no mas toho vela, lebo leto je dlhe a ty si ho mozes stravit ako len chces...
bud ta vyssie spominana brigada..
alebo.. ja idem zajtra na plavaren, lebo sa uz nemozem pozerat na to hrozne pocasie a velmi sa tesim.. skus si volny cas vyplnit sportom.. mozes ist plavat, bicyklovat sa alebo len tak doma cvicit. mozes citat knihy, casopisy..
vyber sa s kamaratakmi niekde, napr. zorganizuj chatu alebo stanovacku..
chodte na diskoteku. navstiv starych rodicov alebo nejaku rodinu v inom meste.. mozno pojdes na dovolenku s rodicmi..
a tak.. je toho vela..
rob vsetko pre to, aby to bolo super leto, aby si si oddychla, ale aj sa zabavila..
Chod k vode s kamošmi to je naj sranda a ked je škaredo tak si anjdi niaku rpacičku či brigadu, alebo si zavolaj kamošky pozerajte naiky super filmik alebo ked maš priatela tak si zavolaj jeho........Alebo pozeraj kde su niake akcie..a chod sa na ne pozerať... alebo tak
Jezis mat vase problemi, asocialne deti. Nemas kamaratov ? Kamaratky ? to len cely den za netom ?
Kureje vam to na hlavi deti.
Ja radim brigadu, ale s mierou, nie furt v kuse. A potom si treba uzivat.
Ja ked som studoval som chodil robit cca 3x do tyzdna. Celkom som sa narobil, no za den som zarobil cca tych 600 - 700SK. S toho jedneho dna som si prachy odlozil, a tu dvojdnovku som minul. Vzdy cez week, proste niekam sa ist kupat do senca, ist nma pizzu, na nejaku dobru veceru, na tobogan, na vodne skutre, do aquathermalu, proste haluz. Niekde stanovat, opekat, chatovat. Preboha len nebyt doma, setko len nebyt doma. Mate tolko moznosti.
A tie jednodnove vyplaty + aj nieco navyse som si odkladal na nejaky festival. Naposledy cez leto to bola zase pohoda. Nasporil som, kupil som listok co stal cez liter a uzaj sa islo. Neviem ci som tam nenechal ale 2 tisicky len na chlaste a jedle.
Proste ja brigadu cez leto odporucam.
Poprve : zabije to cas
po druhe : nauci ta aspom jak tak si peniaze vazit a zistis ze su neni len tak pre nic za nic
po tretie: Ak uz ich mas zarobene, tak sa ty niekolkonasobne rozsiri obzor co mozes robit.
Ja osobne som moc tuuri a cyklistiku nepropagoval.
Proste som sadol na bus, odisli sme za nejakych 30 korun do senca. Vstup do arealu stal 30 korun, na noc sme isli do "hotela" amur (respektive taka celkom utulna ubytovna, nic extra ale celkom pekne to tam bolo) za 350Sk na noc, co v sezone nebolo vobec vela.
A uz to islo, kupali sme sa, ako hovorim tobogan, opalovanie, voleybal, futbal v takom special mokrom bazene, vodne bycikle, skutre, clny , plna prdel restauracii a bufetov, zmrzliny, stankov, vecer diskoteka , cez den nejake koncerty nekomercnych kapiel a tisicky ludi.
Proste sme nestihly ani vsetky tieto veci absolvovat za tie dva dni. Super relax setko ok.
A nikto ty nekaze aby si tam vyhodila tolko co ja. Pri najhorsom ta cesta tam aj spet vyjde na nejakych 160korun (s nitry), vstup je teraz 35SK, a v bufetoch sa najes aj za 50korun. Tj nic drahe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja idem na jablka
haluz
to robim kazdy den a vecer je to individualne, ale vacsinou nejaky bar...
a dokolecka-dokola....
ja ti odporucam veget, ak sa da, neviem kolko mas rokov, ja napriklad chodievam von do prirody hlavne, lebo mesta mam momentalne vyse hlavy, tury celodenne odporucam, bicykel, s priatelmi, golf, bazen, to je take relaxacne, a kreativne, trebars pisanie , citanie (boze, tolko knih je na Zemi!!! , malovanie, alebo kup si puzzle tritisicku a skladaj , krizovky, vsak tolko toho je, alebo ist medzi ludi, pomoct dobrovolne, to uz je asi menej pravdepodobne, alebo nieco sa ucit, co ta bavi, proste je toho dost, na svete nie je len internet a PChry , neze by si taka bola, ja to nehovorim, ta adios, padam
cim je clovek starsi, tym si viac vazi cas, ktory ma, cipana!
Je tu uz o tom aj miestnost v rubrike: "Kam sa ist bavit"
Ja robím za pásom a síce sa narobím jak najväčšia krava a mávam poobedné, tak mám celý deň v riti, ale stále len doma a voľno by som mať nechcela.
A cez víkendy diskotéky, kúpaliská, bikovanie, s kamoškami von, telka, čo ťa baví.........
bud ta vyssie spominana brigada..
alebo.. ja idem zajtra na plavaren, lebo sa uz nemozem pozerat na to hrozne pocasie a velmi sa tesim.. skus si volny cas vyplnit sportom.. mozes ist plavat, bicyklovat sa alebo len tak doma cvicit. mozes citat knihy, casopisy..
vyber sa s kamaratakmi niekde, napr. zorganizuj chatu alebo stanovacku..
chodte na diskoteku. navstiv starych rodicov alebo nejaku rodinu v inom meste.. mozno pojdes na dovolenku s rodicmi..
a tak.. je toho vela..
rob vsetko pre to, aby to bolo super leto, aby si si oddychla, ale aj sa zabavila..
ja ti to prajem..
arrivederci
Kureje vam to na hlavi deti.
Ja radim brigadu, ale s mierou, nie furt v kuse. A potom si treba uzivat.
Ja ked som studoval som chodil robit cca 3x do tyzdna. Celkom som sa narobil, no za den som zarobil cca tych 600 - 700SK. S toho jedneho dna som si prachy odlozil, a tu dvojdnovku som minul. Vzdy cez week, proste niekam sa ist kupat do senca, ist nma pizzu, na nejaku dobru veceru, na tobogan, na vodne skutre, do aquathermalu, proste haluz. Niekde stanovat, opekat, chatovat. Preboha len nebyt doma, setko len nebyt doma. Mate tolko moznosti.
A tie jednodnove vyplaty + aj nieco navyse som si odkladal na nejaky festival. Naposledy cez leto to bola zase pohoda. Nasporil som, kupil som listok co stal cez liter a uzaj sa islo. Neviem ci som tam nenechal ale 2 tisicky len na chlaste a jedle.
Proste ja brigadu cez leto odporucam.
Poprve : zabije to cas
po druhe : nauci ta aspom jak tak si peniaze vazit a zistis ze su neni len tak pre nic za nic
po tretie: Ak uz ich mas zarobene, tak sa ty niekolkonasobne rozsiri obzor co mozes robit.
Ja osobne som moc tuuri a cyklistiku nepropagoval.
Proste som sadol na bus, odisli sme za nejakych 30 korun do senca. Vstup do arealu stal 30 korun, na noc sme isli do "hotela" amur (respektive taka celkom utulna ubytovna, nic extra ale celkom pekne to tam bolo) za 350Sk na noc, co v sezone nebolo vobec vela.
A uz to islo, kupali sme sa, ako hovorim tobogan, opalovanie, voleybal, futbal v takom special mokrom bazene, vodne bycikle, skutre, clny , plna prdel restauracii a bufetov, zmrzliny, stankov, vecer diskoteka , cez den nejake koncerty nekomercnych kapiel a tisicky ludi.
Proste sme nestihly ani vsetky tieto veci absolvovat za tie dva dni. Super relax setko ok.
A nikto ty nekaze aby si tam vyhodila tolko co ja. Pri najhorsom ta cesta tam aj spet vyjde na nejakych 160korun (s nitry), vstup je teraz 35SK, a v bufetoch sa najes aj za 50korun. Tj nic drahe.