Môj priateľ sa mi zdôveril, že ma v hlave inú. ale že sa so mnou nechce rozísť kvôli niekomu, koho nepozná. tak sme spolu a skúšame, či to zvládneme dostať do pôvodného stavu. píšte čo robiť aby sa ten vzťah obnovil....prosím
hm, to sa ti povie, ja by som aj, ale kedze on si riesi zivotnu krizu, tak som rada, ze sa ku mne aspon prituli, proste ma v hlave strasny zmatok. a bojim sa, ze by som to tym mozno len pokazila.
sorko! ale toto je ťuknuté trošku na druhú( nový výraz..
ale nie! nexápem ak o môžeš byť s xalanom, kt. má v hlave ínú...to je choré...aspoň myslím...pretože ak ťa ľúbi tak si len ty- v jeho mysli, srdci a živote....prepáč no on musí mať dôvod, prečo ju má v hlave...a myslím si, že ked´ sa mu niekto páči, to nie je dôvod na chaos v hlave...či áno?
mas to tazke,ale ber to tak,ak ta necha,tak vies,ze to je hajzel,a ak mu len docasne preskocilo,tak mozno preto,ze ste stale spolu,uz to nie je take to milucke ako na zaciatku,ale uz sa beriete ako samozrejmost,a preto vymysla,...drzim palceky!
Je super ze ti povedal pravdu lebo nie kazdy by sa odvazil, ale.... Co ja viem ked mysli na inu tak ja by som s nim velmi nevydrzala, lebo ked mysli na inu tak jednoducho nemysli na teba ... Mozno na nu mysli preto lebo si ju idealizuje... najlepsie by bolo keby by ju spoznal a zistil ze nie je vobec dokonala a potom na nu uz nebude mat dovod mysliet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ked sa mu to s tebou zapaci, vydrzite...
ale nie! nexápem ak o môžeš byť s xalanom, kt. má v hlave ínú...to je choré...aspoň myslím...pretože ak ťa ľúbi tak si len ty- v jeho mysli, srdci a živote....prepáč no on musí mať dôvod, prečo ju má v hlave...a myslím si, že ked´ sa mu niekto páči, to nie je dôvod na chaos v hlave...či áno?
nemoze plnohodnotne lubit dve baby...