Zuzanka17: a kedy by to bolo dobre??? Mlcanlivost je mlcanlivost a bodka, mam pocit, ze len sud moze rozhodnut o tom ci to vyzradit moze alebo nie (nie som pravnik takze fakt som si nie isty).
Takze stazovat sa na lekarskej komore a mozes sa myslim aj sudit...
no ale psycholog alebo psychiater moze porusit lekarsku mlcanlivost ak ide o nejaky vazny pripad.napriklad ked je ten clovek dusecvne nesposobili a moze niekomu alebo sebe teda ublizit
Chavez, možno sa ti to nezdá, ale ja naozaj viem o čom hovorím. Presne ako napísala Mixelle, v prípade samovražedných sklonov. Maminin priateľ mal ťažké depresie, strašne pil, zobrala ho k psychologičke, pretože jej nechcel povedať, čo ho trápi. Tá ho poslala k psychiatrovi. Pozajtra bude rok, čo sa maminin priateľ obesil. Možno keby ten psychológ neodmietol povedať, čo sa dozvedel, že by sa mu dalo pomôcť.. To, že mu často hovoril, že nezvláda život, mamine povedal až keď bolo neskoro..
Velmi pekne dakujem za navrhy, v mojom pripade neslo az o taku vaznu vec, ona to nepovedala mojim rodicom ale niekomu no.... cudziemu. Navyse bola dost arogantna. Podla zakona teda mala mlcat - lebo neslo az o taku vaznu vec len nevedela drzat jazyk za zubami - preto by s tym asi trebalo nieco robit, ale to by som musela asi nejak dokazat ze to tak bolo, nie?
proste tej pici psychologicke co ti aj tak picu pomoze nic nehovor...na to nemala pravo to vyzradit a byt tebou tak jej to aj otvorene poviem a aj to, ze uz v nej nemam doveru a ze jej uz nic nepoviem...pripadne zmen psychologicku, ale aj tak ja tymto psychologom neverim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Takze stazovat sa na lekarskej komore a mozes sa myslim aj sudit...
btw, je to fakt pravda!!!
no ale psycholog alebo psychiater moze porusit lekarsku mlcanlivost ak ide o nejaky vazny pripad.napriklad ked je ten clovek dusecvne nesposobili a moze niekomu alebo sebe teda ublizit
tvoj cvokar ta prezradil?
Keď nejde o niečo doležité, čo by ti mohlo naozaj uškodiť, tak asi kašli na to a nájdi si nového...