divat serial, film, youtube, záznam z koncertu, upratovat, varit, ist von s priatelmi, telefonovat s priatelmi, pisat si, trollovat, kukat 9gag, učiť sa, robiť veci do školy, brigádovať , kresliť si, učiť sa tancovať industrial dance a shuffle (a spájať to , cvičiť, upraviť svoj zovňajšok, vykotiť sa do vane, nafarbiť si kus hára, zarobiť si masku na vlasy, na ksicht, lúštiť krížovky, hrať sa so sestrou, porozprávať s mamou, spočítať si peniaze a smútiť nad výsledkom....
a potom sa môžeš nudiť ďalej
a momentálne si varím čaj, chcem poupratovať trocha - nedarí sa, chcem si robiť prezentáciu na slovenčinu - nedarí sa, čítam si témy na anglinu (je to to najlahšie čo mám do školy a učím sa tančiť shuffle a vyzeram jak nastrasajuca kosatka držiaca si prsá... ozaj a idem si spraviť jesť...a očúvam hudbu...a hladám ďalšiu dobrú hudbu
A keď je doma niekto, tak celé dni hráte človeče alebo čo? To sa nenudíš? Veď rob čo zvyčajne- dokonca napríklad môžeš niečo navariť, upiecť alebo poupratovať ako prekvapko.
Pustím si naplno hudbu, zabudnem, že existujú susedia poprípade nočný kľud, zacvičím si a potom si dám polhodinovú horúcu sprchu ...ja som doma skoro vždy sám, čiže to je skôr taký obyčaj pre mňa
@pomaaanc1 tak si niečo nájdi na nete, je toho plno... aj takých jednoduchých vecí... obyčajný puding s piškótami, šľahačkou a ovocím, muffiny- tých je 1000 druhov a spôsobov, stačí si len vybrať, ale ja mám rada tie klasické čokoládové ... ďalej všelijaké sušienky a koláčiky s lístkového cesta, štrúdla.... a ak nemáš rada pečenie, tak variť- hm... no, ja radšej pečiem Ale tak palacinky alebo francuzáky sú také nenáročné.... vieš čo, pozri si stránku brydova.cz a tam nájdeš všeličo nielen ohľadom varenia a pečenia, tá pani je úžasná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(VY sa píše s y je to jednoducho tak-.-)
a potom sa môžeš nudiť ďalej
a momentálne si varím čaj, chcem poupratovať trocha - nedarí sa, chcem si robiť prezentáciu na slovenčinu - nedarí sa, čítam si témy na anglinu (je to to najlahšie čo mám do školy a učím sa tančiť shuffle a vyzeram jak nastrasajuca kosatka držiaca si prsá... ozaj a idem si spraviť jesť...a očúvam hudbu...a hladám ďalšiu dobrú hudbu