Som v prahe na prazdniny, ale som tu sam.. Absolutne neviem co tu mam robit.. Nemate nejake tipy kam by som mohol ist? Niekde inde ako tie typicke turisticke miesta a tak.. niekde kde dobra spolocnost, kde by som mohol sam ist.. Diky za rady
to sa vazne neda nic ine robit v prahe ako brat drogy a vozit sa metrom? .. poradte nejaky dobry bar, alebo miesto, diskoteka, hocico kde sa nebudem nudit
Vytopna je super restika (ked chces daj si len pivo). Pivo ti donesie vlacik rovno az k stolu.
Sorry za vertikalne video
Mne sa na Prahe pacia najviac kdejake tie hospudky, bar tam nepoznam ziaden, disko ma vobec nezaujima. Super su aj prechadzky popri Vltave a okolo hradu. Ale nikdy som sa na nic konkretne nezameriaval kedze mi stacilo, ze konecne krajina kde si mozem vykracovat so spekom v ruke bez toho aby ma niekto otravoval.
@helloxd trava tam nie je legalna, ale v zasade od hocikoho s dredami a ruksakom na chrbte. Kedysi existovala paradna krcmicka, kde si dosiel dozadu, dal si pod vankus 200-250czk (uz si nepamatam) a zobral si si odtial pytlik. Ale vo viacerych krcmach ked sa nenapadne opytas, tak ti predaju. Ak teda nepososbis ako uradnik alebo policajt v civile
Ja som tam bola pred nedavnom ale aj s kamaratmi a bolo super. Skus sa poprechadzat trochu po meste uvidis co vsetko tam maju. Boli sme na laser game, v zrkadlovom bludisku ci ako sa to volalo, vysli sme na vyhliadkovu vezu v centre, v muzeu cokolady, na nejakom vietnamskom trhovisku skoda ze si sam, veaj tam maju Dinopark ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Daj si koleso a behaj po meste.
Daj si trip a lez v trave.
...
Moznosti mas vela
Sorry za vertikalne video
Mne sa na Prahe pacia najviac kdejake tie hospudky, bar tam nepoznam ziaden, disko ma vobec nezaujima. Super su aj prechadzky popri Vltave a okolo hradu. Ale nikdy som sa na nic konkretne nezameriaval kedze mi stacilo, ze konecne krajina kde si mozem vykracovat so spekom v ruke bez toho aby ma niekto otravoval.
@helloxd
"to sa vazne neda nic ine robit v prahe ako brat drogy a vozit sa metrom? "
a chodiť chlastať po baroch - to nie je príliš veľký rozdiel
v Prahe je toho mrte... teda podľa toho, čo ťa baví... chlastať a pariť si mohol ostať aj doma na SK a lacnejšie...
naposledy som bola v prahe pred troma rokmi a úplne som si užívala len také túlanie sa uličkami.
nič konkrétne.
len také naslepo tápanie a obzeranie.