Od novembra chodim na Pasienky, pravidelne tam chodievam niekedy s jednou kamoskou, ktora sa chce naucit plávat.Plaváren sa mi zapácila., ale co sa tam deje v poslednej dobe je ozajstná katastrofa, malé decká skákajú do vody, napriek tomu ze skákanie je z
Na pasienkoch je to hrozné... ja kašlem na rodičov tí nič nerobia. Najprv pohrozím decku (väčšinou sa zľakne a odíde) a keď to nepomôže tak mu niečo urobím ak mi nejaký rodič nadáva tak mu poviem nech si láskavo dáva pozor na svoje decko a naučí ho správať sa slušne.
pokým je to bazén pre verejnosť, tak s tým nič nespravíš, a osobne si myslím, že ani na to bohvieaké právo nemáš, lebo verejnosť tam nemusí predsa podávať vrcholové plavecké výkony, keď sa tam príde vo vymedzenom čase proste hodiť do vody.
no co ja viem, tak vo vacsine plavarni je zakazane koleso... teda vo velkom bazene, v malom bazene ak tam je, by malo byt povolene pre deti a plavat by sa malo len po dlzke a podobne.
Proste plavaren je na plavanie, ked to nikto nerespektuje tak je upozorneni pripadne vyhnany z bazena, alebo treba ist za plavcikom(alebo inym dozorom co je v plavarni) nech si spravi poriadok.
Nastastie u nas v nitre tam taky problem neni... tam si robia svoju pracu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
aj ty chodievas na Pasienky?
Proste plavaren je na plavanie, ked to nikto nerespektuje tak je upozorneni pripadne vyhnany z bazena, alebo treba ist za plavcikom(alebo inym dozorom co je v plavarni) nech si spravi poriadok.
Nastastie u nas v nitre tam taky problem neni... tam si robia svoju pracu.
no tie decka ani nevedia ze co je slusne správanie, sú rozmaznané
asi pojdem na Mokrohajsku, tam mozu chodit iba plavci
na Pasienkoch to funguje inak, bohuzial, ale také problémy boli minuly rok na Mokrohájskej, odvtedy decká tam nemozu chodit
neverim, ze tam tie decka nestia do vody
u nas vladne disciplina, mame 2 bazeny, jeden velky a druhy maly pre decka, mame tam asi 8 drah ci kolko,
a jedine kde ludia blaznia je let zo skokanskeho mostika, este aj na plosine vladne pohoda a nikto sa nepredbehuje, nestucha..
vsetci sme tam v pohode.
ano, aj naschval, jedna mamicka tam chodieva s deckami, má také arogantné decká ze konec, chodila som tam na 25-kovy
no a plavcicka tam nic nerobi
Odporúčam !