Chalan zo školy,ma pozval do kina. Moc sa mi nepáči,teda nie je to môj typ... Páči sa mi už iný chalan,ale ten ma len zdraví na chodbe. Tento mi napíše na FB a tak. Už raz ma pozval do kina,no napísala som mu,že nemôžem. Ale teraz znova a už som nemohla p
ja keď som bola toľko čo ty rozišla som sa s chalanom som slovami : "ja som premýšľala a premýšľala a premýšľalaaa a keď som dopremýšľala prišla som na to, že bude lepšie keď ostaneme kamaráti."
@lusvrc no ano... ale problém je ešte ten,že on je milý a fajn... :/ ale nie môj typ výzorovo. I keď na výzore moc nezáleží a ten chalan čo sa mi páči,o mňa záujem vôbec neprejavuje.
@theresa22 no tak tym lepsie, este mas cas. akoze ja nerozumiem. podla mna by bol suhlas strasne sebecky, chvilu by si sa tvarilaze ti jwe s nim fajn a komu to pomoze? raz sa to takci tak skonci O.o
vravis, ze ti na vyzore nezalezi, ale vahas s nim ist do kina prave kvoli tomu, ze ti jeho vyzor nevyhovuje....hlavne mu citlivo povec, ze nie, napr. ako @7 fakt, nikdy nechod na rande zo slusnosti, akurat mu budes zivit falosne nadeje, a skor ci neskor ho aj tak odmietnes, ale on to bude znasat tazsie.....
aj mna raz davno niekto pozval do kina. a nebol môj typ. ale ja som išla, aby som zistila, či to nieje len moje zdanie a bola by tam šanca, že možme byt kamarati.. a nebolo. ale aspon som mala film zadarmo. ale tak
@theresa22 povedz mu to nejak takto: kedysi som bývala chlapec, môj otecko je veľmi bohatý a chcel dcéru, manka už nechcela dieťa a tak mi ocinko zaplatil operáciu, no nie všetko sa dá celkom zmeniť chápeš?... budeš ma mať rád aj keď budú dva párky na jednej panvici?
Tebe sa nepáči ten chalan, pretože je síce milý ale je škaredý a to nejde k sebe zatiaľ chápeš? Dobre teraz tebe sa jeden chalan páči pretože on je pekný lenže on teba nechce, pretože ty sa mu znáš škaredá a tak to býva.
Pochop to. Moja rada. Napíš mu že nie si jeho typ. Prečo?
Pretože:
Keď budeš súhlasiť s kinom, bude to brať ako zelenú na vzťah a bude si dovolovať viac a viac a to ty nechceš. A naviac bolo by to trápne po kine mu povedať že nie je tvoj typ. Prosté. Pošli ho do piče a je pokoj. Veď aj ten tvoj vyvolený na teba jebe. Všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ja keď som bola toľko čo ty rozišla som sa s chalanom som slovami : "ja som premýšľala a premýšľala a premýšľalaaa a keď som dopremýšľala prišla som na to, že bude lepšie keď ostaneme kamaráti."
nerozumiem akoze preco mu mas sebecky klamat, ze rada pojdes ak to tak nie je. boha.
problem vyrieseny
Ja občas nepriamo pošlem do piče ale nejak to moc ten dotyčny nedomysli.. (abo domysli a sa robi že to nepochopil (ach) )
Ale tak aspon ťa pozval do kina.. mňa nikto ešte nepozval
HA HA HA, aspoň ti zaplatí lístok.
ak by mu to na prvy krat nedoslo tak to opakuj kym mu to dojde
ale sak rob ako citis, my nie sme v tvojej hlave...no ja by som nesiel s nejakou na "rande" ked sa mi proste nepaci
Tebe sa nepáči ten chalan, pretože je síce milý ale je škaredý a to nejde k sebe zatiaľ chápeš? Dobre teraz tebe sa jeden chalan páči pretože on je pekný lenže on teba nechce, pretože ty sa mu znáš škaredá a tak to býva.
Pochop to. Moja rada. Napíš mu že nie si jeho typ. Prečo?
Pretože:
Keď budeš súhlasiť s kinom, bude to brať ako zelenú na vzťah a bude si dovolovať viac a viac a to ty nechceš. A naviac bolo by to trápne po kine mu povedať že nie je tvoj typ. Prosté. Pošli ho do piče a je pokoj. Veď aj ten tvoj vyvolený na teba jebe. Všetko.