» www.posilnovanie.sk/... cekni tento web precitaj si VSETKY dolezite clanky..a nechaj si poradit od skusenejsich..potom zacni cvicit..a hlavne JEDZ 49kg je na 170cm MALO!aspon 60 naber
A neber rastové hormóny, ani kreáty ani podobné kraviny, iba sa tým dodrbeš. Ako môj spolužiak- má 198 cm, 130 kg, pokazené obličky, kĺby, srdce, pečeň...a tak mu treba
@bluepanter ma pravdu....myslim ze ovela vacsiemu poctu zenskeho osadenstva sa paci normalne vyformovane a nie nejake ozrutne napumpovane telo jak kulturisti a podobne ale na nikoho nenarazam
No na tvoj vek a váhu by som nezačal hneď chodiť do posilky, najskôr začni doma klasicky kliky, drepy, sklápačky a hlavne priber aby sa ti mali tie svaly z čoho tvoriť. A až budeš mať dostatočnú hmotnosť a aj nejakú tú výdrž z cvičenia doma skús isť do posilky, ináč ten web čo tu niekto hodil je vážne dobrý tak si to skús prečítať
Hlavne čakaj aspoň do 17tky.... zbytočne si dojebeš telo... aj spolužiak začal tak skoro cvičiť a má tlak 150/80? (síce neviem či to spolu súvis- tlak a cvičenie, ale nevadí
@ooooo poradil dobry web alebo ak vies po aj tak www.musclemecca.com napr.
pri tvojej vahe najprv vlastnu a zalezi aj ako si vyvinuty kludne mozes zacat potom posilovat, hlavne sa snazit techniku a mrtvy tah by som neodporucal a zozaciatku urcite ani nie drepy. Ja som spravil tu chybu, ze zo zaciatku som sa snazil na bench ist tak aby som co najviac dala nie co najviac vytlacil, tak som zacal mat problemy s ramenom.
Hlavne musis poriadne jest. Ja odkedy cvicim som pribral asi 17kg dnes som sa vazil. Vela ludi zacalo cvicit v 15 a nic im neni.
@7 pri takej vahe v takom veku urcite sypal a asi tak, ze ani poriadne nevedel jak a sypacka strasne zatazuje hlavne oblicky a pecen
suhlas s rowdym, takisto ako ked niekto povie ze z posilovania sa prestane rast alebo ze doplnky su sypacka, dojebat sa mozes aj potom ked cvicis chujovo...
@lilluska228 ak cvicis spravne,nemalo by posilonovanie posobit na rast..to su len povery pozri mam 181 a prva navsteva posilky bola v 14 pricom som len bez hlavo cvicil na vsetkom co sa dalo..inak cvicenie chrbta rastu len pomaha
co robim aby som mal poriadne svaly? overena klasika: deca durabolin + sustanon + naposim 2 mesiace kura + bielkovinovy napoj zopar krat denne 2 mesiace a mas 15 kilo hore a to cisty sval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
No k teme : ja zvyknem tahat traktor , a kolko ? asi tak 5 km
iba sa dojebeš teraz s tým posilovaním
A neber rastové hormóny, ani kreáty ani podobné kraviny, iba sa tým dodrbeš. Ako môj spolužiak- má 198 cm, 130 kg, pokazené obličky, kĺby, srdce, pečeň...a tak mu treba
a ber si priklad zomna....pivo,knedlik,kolace,slanina
stačí aj málo, len aby bolo tvoje telo pevné a zároveň pružné...
pri tvojej vahe najprv vlastnu a zalezi aj ako si vyvinuty kludne mozes zacat potom posilovat, hlavne sa snazit techniku a mrtvy tah by som neodporucal a zozaciatku urcite ani nie drepy. Ja som spravil tu chybu, ze zo zaciatku som sa snazil na bench ist tak aby som co najviac dala nie co najviac vytlacil, tak som zacal mat problemy s ramenom.
Hlavne musis poriadne jest. Ja odkedy cvicim som pribral asi 17kg dnes som sa vazil. Vela ludi zacalo cvicit v 15 a nic im neni.
@7 pri takej vahe v takom veku urcite sypal a asi tak, ze ani poriadne nevedel jak a sypacka strasne zatazuje hlavne oblicky a pecen
» new.biomag.sk/show_article.ph...