lebo ja mám taký problém že vždy keď keď niekam idem s kamoškami tak vyzerám najmladšie, aj keď som väčšinou najstaršia neviem či je to výškou, alebo skôr tvárou, alebo tými kamoškami
tak ja tiez nevyzeram starsie, tipuju mi na fotkach 13..nie je to velky rozdiel ale ta.. ...no a v skutocnosti tiez nevyzeram asi na 14...a nejak sa netrapim koli tomu...
ja sa nemalujem,takze napodobne..ale zacinam sa z toho tesit.aj tak sa najviac stretavam s nazorom,ze baba bez omietky je najkrajsia a je jedno ako to komu pripada
haha,mne staci nechat si bradu a mam 25+ , niekedy ma to pekne hneva...
A naco chces byt starsia,o par rokov budes riesit uplne opacny problem... bud rada,ze mas prave tolko rokov, mas ich len raz tak sa nepchaj tam kde nepatris a uzivaj si svojho veku.
no ja nemusim robit nic a aj tak si ma mylia s predavackami (a stalo sa mi to uz 2 roky dozadu a tiez jeden pracovnik v banke raz zabil ked som tam bola uz asi treti krat a konecne som myslela ze uz je vsetko ako ma byt a on sa vtedy rozosmial (ale tak zufalo) a ze: Jaaaaj, vy nemate osemnast?!? tak to musite prist s rodicom no som myslela ze ma porazi
mam podobny problem, doteraz sa ma pytaju v baroch ci uz mam 18 aj ked mi uz taha na 19 pomaha obliect si tmavsie oblecenie a v mojom pripade aj to, ze mam dlhsie vlasy...
Nič,keďže vďaka môjmu úžasnému živ. štýlu sa mi začali robiť vrásky okolo úst a očí...nech žije kolagén Ja robím všetko preto,aby som, vyzerala na svoj vek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A k teme
nerobim preto nic staci mi tych par sedivych vlasov, kopa stresu, a kruhy pod ocami
počkaj o niekoľko rokov: budeš sa pýtať to isté, len opačne
No a čo, že vyzeráš najmladšie? Môžeš byť len rada...
mam kolko mam,a tento rok na jarmoku,ked som kupovala burcak,si odo mna ten chlap pytal obciansky...potom sme sa sice dobre zasmiali...
ale mne to nevadilo nikdy,a teraz ma to skor tesi...
ale ináč vy mi niektorí píšete, ako keby som chcela vyzerať na 18, ale mne by dosť stačilo aj len na tých 16, ktoré mám...
A naco chces byt starsia,o par rokov budes riesit uplne opacny problem... bud rada,ze mas prave tolko rokov, mas ich len raz tak sa nepchaj tam kde nepatris a uzivaj si svojho veku.
máme práve opačný problém ale myslím že podobné pocity