keď nie je s kým, idem sa pozrieť po baroch, či tam niekto známy nie je. a keď nie, zaleziem niekam na kávu alebo prejdem polovicu trnavy a idem domov.
ale zvyknem sa chodiť prejsť len tak, hlavne, keď mám toho všetkého nad hlavu. treba byť autista niekedy.
Nie, keďže mi išlo o spoločnosť... Nájdem si nejaký program doma, čo ma zamestná, ísť sa sama prejsť by som nepovažovala za zamestnanie sa, ale za nudu.
na pc mam vzdy tolko prace, ze nemam velmi casu chodit von..ale ked je pekny letny den a nema kto ist sadnem na bajk dam slucha do usi a prechadzam sa po hradzi
ja sa rada vozim, idem na bus, idem na konecnu, pockam si na dalsi, idem na dalsiu konecnu... ale samozrejme že to tak, aby som si mohla sadnut a divat sa z okna, pocuvat hudbu a nie sa tlacit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale väčšinou idem nakoniec sama, teda to bývalo teraz sa viacmenej nájde vždy niekto
ale zvyknem sa chodiť prejsť len tak, hlavne, keď mám toho všetkého nad hlavu. treba byť autista niekedy.
a vlastne tu je moja rada: zavolajte niekoho, kto to najmenej čaká
samota mi nevadi, mozem z nej kedykolvek vyjst.
Vytiahnem knihu, nb, telka.. A ide sa strácať čas.
A keď mám véééééééééľa voľného času, pečiem, koláč alebo náušnice