co robite, ked mate taku naladu, ze "naladu".. pokusim sa to opisat.. proste pocuvate taku divnu hudbu, ktora ma texty, ktore "suprovej" nalade nepridaju, ked sa vam zda, ze cely svet je taky divny, ze ludia su divni, a ze tu proste nie je vlastne nikto k
ja ju mam teraz skoro vzdy je to hrozne, raz sa smejem a raz sa mi chce plakat....hrozne a kamosky sa na mna pozeraju ze si mi sibe napriklad dnes bol v skole saso Bimbo(bol strasne zlaty) a ja som tam skakala od radosti so skolkarikmi a kamosky sa tiahli cim dalej a potom som si sadla a cumela do blba akoze....ja sa sama uz vobec nechapem
po pravde nepocuvam uz Nirvanu.. nejako som z toho vyrastla ci co. tu ani nejde tak o hudbu.. proste ako tu uz bolo povedane, tak je to taky chvilkovy stav - z nicoho nic pride a coskoro aj odide. no a dajme tomu, ze jj.. neviem co so sebou.. ale uz ma to prechadza.. snad
.. tie vase prispevky mi tak dvihli naladu, ze uz som OK..heh.. a ani neviem ako je to mozne .. diky mooooooc .. uz mam svoju vcerajsiu naladu .. ehm bez commentu
ved uz pocuvam vesele veci .. a mozno som aj prisla na pricinu - vacsinou ta nalada "pride", ked cca tyzden frcim na nejakej pesnicke co sa mi velmi paci.. ale po tom tyzdni mi asi logicky zacne liezt na mozog hoci si to ani neuvedomujem.. to bude preto
hm, vtedy si treba pustit hudbu, ktorej texty ti pridaju na dobrej nalade Alebo ist pokecat s kamosmi, ale aj to vyrevanie niekedy pomaha, heh, akoze aby som nevyzeral divne ako chalan, ale aj ja niekedy placem, sice veeeelmi malo, ale stane sa a pomoze to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nevies, co so sebou a tak podobne??