niekedy si poplacem ked mi je fakt ze smutno, alebo sa zababusim do periniek a pocuvam smutne pesnicky aby som to este vyhrotila..pisem basnicky vtedy sa pisu dobre.... a potom je lepsie
Najprv smútim a počúvam depresívne pesničky a snažím sa plakať, potom neskôr, keď sa niekto nájde mu vynadám a následne sa mu vyrozprávam.... A potom začnem byť nasilu šťastná a dáko to už ide samo...
A popritom neustále jem čokoládu, ale to jem aj bez toho aby som bola smutná.
Ale teraz som smutná už pár týždňov s malými odmlkami a neviem tomu prísť na koreň, že prečo, tak stále len smútim a snažím sa plakať a počúvam smutné pesničky, lebo nie je nik, komu by som sa vyrozprávala
@caviarcowboy jj Shape of Despair to je navod na samovrazdu milujem ich, Angels of Distress som mal dlho aj na zvoneni...8) mas u mna bod ze taketo veci tu niekto pocuva !
čo ja viem ja nie som nikdy tak smutná, len na sekundu si myslím, že mám depresiu ale potom to prejde lebo zabudnem že mám byť smutná ..takže nerobim nič kedže smutná niesom
kupim si krabičku cigár, sanen do auta a vozím sa kade tade po Slovensku, ale nie po dialniciach aj tak ich tu je ako šafranu, ale po takých uličkách a dedinách kde som ešte nikdy nebol... ked dojdu cigary tak viem že je čas isť domov... potom mi síce auto smrdí dymom ešte týžden ale vždy ma to ukludní...
@obcasnaflegma smutok patri k zivotu, len ten pristup k nemu je odlisny. Stale je dovod zahnat smutok, aj ked niekedy pomoze len cas. Babka vravela "ak ti pride smutno, tak si zaspievaj a hned sa ti polepsi"
Učím sa cudzí jazyk- v štýle pustím si pesničku, keď mi veľmi trhá žily, že nejaké slovo neviem, vyhľadám si ho, ale snažím sa robiť to nenásilne, aby ma to zároveň veľmi bavilo alebo čokoľvek iné... pustím si audio knihu v cudzom jazyku, útržky mojich obľúbených filmov... (obzvlášť osvedčený je u mňa Harry Potter, hŕstku obľúbených scén mám už napozeraných vo franine, taline a najnovšie aj španielčine
@story ... práveže mne len tak hocičo nevadí... ale niekedy z niektorých vecí, ktoré možno až také hrozné nie sú, tak ma strašne vedia vydesiť ako z tohto napr mi chodí mráz po chrbte
Plačem, obímam svojho plyšového hrocha, pustím si Up!, How to train your dragon alebo Herculesa od Disneyho... a plačem pokiaľ mi nie je lepšie alebo pokiaľ mi niekto nedonesie čokoládu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Funguje to.
@story hrozne desivý ten profil pic
a inak fakt nechápem ked je niekto smutný že si ešte púšťa depresívne pesničky..ja by som sa skôr chcel rozveseliť ako ešte viac dojebať
A popritom neustále jem čokoládu, ale to jem aj bez toho aby som bola smutná.
Ale teraz som smutná už pár týždňov s malými odmlkami a neviem tomu prísť na koreň, že prečo, tak stále len smútim a snažím sa plakať a počúvam smutné pesničky, lebo nie je nik, komu by som sa vyrozprávala
niekedy stačí hudba
niekedy stačí myslieť na niečo iné aelbo ísť do spoločnosti
niekedy mám chuť riešiť to chľastom
a niekedy plačem áno aj šmolkovia plačú
a meliškov "Áchab"
Ale... Tak si o tom napíšem, kreslím, počúvam hudbu, idem za kamarátmi, hrám na harmonike... určite neostane len tak sedieť.
Ale to robim zvycajne tak ci tak, bez ohladu na to ako mi je.
alebo ....
alebo potom metal xD to je balzam na dusu xd
Nebyva mi smutno, mam dost palena!