Snažím sa spať čo najdlhšie ako sa dá a keď už neviem nebyť pri vedomí tak idem na PC a hrám sa hry aby som umlčal myšlienky. Akože očakávam, že za chvíľku ma dobehne zdravotný stav ale zatiaľ to funguje.
hrám na klavíri, dám si nejaké dobré jedlo, sex, pustím si nejakú dobrú časť z dva a pol chlapa o ktorej viem že ma rozveseli, pustím si in silico od pendulum alebo fat of the land od prodigy... to mi vie náladu tiež dosť zlepšiť
to je strasne premenlive, na najhorsie stavy mi zabera len vana/horuca sprcha a spanok, dobre jedlo, pripadne naozaj cuddling s partnerom a nezny sex
ked je to taka skor melancholia, tak v pripade ze svieti slnko tak staci mi vybehnut von, dat si kafe, prejst sa, ist na vylet, ist s kamosmi niekam
ked nie je pekne pocasie tak mozem ist nakupovat niekam ale vacsinou potom kukam nejaky serial a dam si vino a ked sa vyspim uz je dobre.
už som dosť dlho ,,depku,, nemal, naposledy po rozchode a to je už rok ale pomáhalo mi len tak sa ísť previesť autom a počúvať hudbu alebo príroda/hory resp. turistika a keď som bol doma taka nejaká multiplayer hra s kamaratmi
Netrpim depresiou a pride mi dost hlupe zlahcovat tazobu tejto diagnozy tym, ze si pre chvilkovu beznaladovost alebo melancholiu poviem ze mam “depku”, dam si cokoladu a hned je dobre.
Na nejaky chvilkovy pocit psychickej nepohody alebo teda nespokojnosti u mna vzdy vyriesi dovolenka, vylet, fyzicka aktivita. Alebo dobre jedlo. Som pomerne nenarocna ?
@luc.ka@10 preto som schvalne nenapisal depresia ale depka, to je vseobecne chapane ako ze sa nejedna o depresiu, to je snad jasne, nikto nepredpoklada ze napicu nalada / den je depresia
Potrebuješ si nájsť vieru v Ježiša, bez Ježiša sa budeš cítiť duchovne prázdny.... hoci si budeš myslieť, že si na tom ok, prídu časy ked tú depku riadne pocítiš... Sám som bol kedysi ateista, a tá psychická prázdnota bola dosť zlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ked je to taka skor melancholia, tak v pripade ze svieti slnko tak staci mi vybehnut von, dat si kafe, prejst sa, ist na vylet, ist s kamosmi niekam
ked nie je pekne pocasie tak mozem ist nakupovat niekam ale vacsinou potom kukam nejaky serial a dam si vino a ked sa vyspim uz je dobre.
Na nejaky chvilkovy pocit psychickej nepohody alebo teda nespokojnosti u mna vzdy vyriesi dovolenka, vylet, fyzicka aktivita. Alebo dobre jedlo. Som pomerne nenarocna ?