ja si pustim hudbu , alebo idem hore a hram na gitare ...obcas napisem na net co ma nasralo ale potom si uvedomim ze som to nemal robit (naco..) , este nedavno som udieral do steny ked som mal nervy.. nj
Exmanžel ocovej terajšej ženy, keď mu oznámila, že podala žiadosť o rozvod, tak od nervov tresol päsťou do steny. Výsledok: podarilo sa mu zlomiť si ruku a v stene je dodnes malá preliačina -dosť dobre som sa na tom zabavila
zalezi od situacie ...ale ked som fakt poriadne rozculena tak si pustim nahlas hudbu, nadavam,bohujem,kristujem,picujem,niekedy polamem nejake veci,vyhadzem veci,hodim ich o stenu a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ked osm inde tak nadobudnem vyraz kamennej sochy
Exmanžel ocovej terajšej ženy, keď mu oznámila, že podala žiadosť o rozvod, tak od nervov tresol päsťou do steny. Výsledok: podarilo sa mu zlomiť si ruku a v stene je dodnes malá preliačina -dosť dobre som sa na tom zabavila