ako kedy, horka cokolada, sprcha/vana, a do toho hudba ktoru lubim. ked sa trochen ukludnim pak si s niekym z priatelov o tom pohovorim a je to...obcas si len sadnem za klavir a hram si skladby ktore mam rada, tancujem alebo kreslim...
nic radikalne a nasilnicke vacsinou nerobievam, nanajvys vychrlim zopar nadaviek na adresu objektu ktory ma moje rozculenie na svedomi a idem dalej
hudba... popripade trieskat do klavesnice... preto mam vybratu klavesnicu za 4evra a odolnu snad proti vsetkemu xD ta druha bola drahsia a pri udierani z nej vyletuju multimedialne klavesy, ale tak drzi... len dufam, ze jedneho pekneho dna takto neposlem hdd do kremikoveho neba... mal by som prejst na ssd xD
zanadavam si, prejdem sa dva krat po byte, obujes sa a idem behat. Ked som uz trosku kludnejsi, zoberem si loptu a hadzem si tak hodinku na kos, to sa ukludnim do stavu, kedy som schopny premyslat. Vratim sa domov.
co robim ked mam neryv podla toho naco ,ale vacsinou si len ponadavam a to je cele a ked ma niekto nasere no enrobim s tym nic nejdem za nim a nevleopim mu dusim to v sebe jak debil len aby osm sa nepovadila s tym clovekom a nenavidim to na sebe najradsej by som mu take vlepila a tak vynaala ale ked viem ze to nikam nevedie tak co a nerozbijam veci okolo man napr. ked mi nejde pc co ma dost vie vytocit ,ked mam nervy musim bytsama a ukludnim sa ,bo ked je niekto okolo a pocujem ho nehc robi co chce ma to este vyse znervoznuje
ja si pustim poriadne nahlas nejaky dark drum and bass a postavim sa k reprakom ak som vo svojej izbe, a ak nie tak si to pustim v mp3 xD a ked sa neda tak nadavam alebo si idem zapalit..ale ta hudba mi pomaha asi najviac
ja sa malokedy nahnevam som vzdy kludny ale ked ma niekto opakovane provokuje tak potom sa naserem tak ze by som mu hlavu rozbil ale ja som inak kludny clovek...no ale pozor na mna ....neradil by som nikomu ma dlho provokovat ....a zaparat alebo nieco podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@Klaudiqaa
Kúpiť a zavesiť do izby boxovací mech .. Na tom sa dá vyzúriť
jaaaj, lacny riadne, veim...ale tak uz je skoro jedenac hodin
Divné ja viem
nic radikalne a nasilnicke vacsinou nerobievam, nanajvys vychrlim zopar nadaviek na adresu objektu ktory ma moje rozculenie na svedomi a idem dalej
Tento postup opakujem staaale dokola....
ale rada sa porozpravam s blizkimi ludmi...a tak