zjebem niekolko ludi na fore za dementne temy/ankety pripadne pravopis... potom si spravim caj a pustim si nieco co mi zlepsi naladu... nieco vtipne, nejaky serial alebo co
hehe idem von =D alebo pocuvam CD-cko co mi napalila kamoska (su tam super songy ale aj vypalovacky) a inac seecky mozne blbosti.....alebo idem von do lesa a len tak sa prechadzam a cakam kym to prejde =P=P
najcastejsie pocuvam pesnicky hram nejaku hru, rozmyslam, pozeram telku, pripadne idem von, a nakoniec si poviem ze nejak bolo nejak bude alebo ze na svete su ovela horsie a dolezitejsie veci.....a ked mam vazne ze zlu naladu tak niekedy sa aj vyplacem to aspon nachvilu pomaha..no aspon mne...
najviac mi pomaha sa mozem uplne vybit a to pri sporte, najlepsie v nejakom kolektivnom, kde nemam cas mysliet na seba alebo premyslat, oddam sa hre, sustredim sa na vykon a na nic ine nemyslim..
buď to čo je spomenuté v komente @1 , teda niečo sladké, hudba, behanie, alebo stačí aj obyčajná prechádzka, alebo si dám sprchu (nie,studenú nie, ak to niekomu napadlo ) alebo sa vykecám ako strašne ma to nahnevalo a hneď je lepšie alebo NiČ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale nie.. no.. snažím sa na ten dôvod/vec/človeka nemyslieť, prípadne nájsť aspoň 10 proti, že prečo to za to rozčuľovanie nestojí.
*Pustím si obľúbenú hudbu
*Jem tony čokolády/ niečo sladké
*Odreagovávam sa pri filme, behaní, s kamošmi...
*Nič...
Niekedy... sa proste rozčuľujem a rozčuľujem... až kým ma nenaštve niečo iné... A potom? Potom keď je kľud vychutnávam si pocit pokoja ...