ja nemam rada ked som chora.....ked mam horucku tak stale spim ale ked horucku nemam tak je to hruza... stale v posteli nic nemozem.. tak jedine filmy alebo tak... a teraz je chory moj priatel chudacik mojunky uz aby som bola doma pri nom aby sa nenudil a mohla sa o neho starat...
Ja neviem Naposledy keď som bola chorá a doma, som plakala, že chcem ísť do školy, že nechcem byť doma To som mala asi 12, 13, neviem presne.. Odvtedy chvalabohu som chorá nebola, alebo teda nezostala kvôli tomu doma, vždy všetko "rozchodím", aj keď to asi neni dobré.. ale jednoducho si neviem predstaviť, že by som mala byť doma..
@5.. a kedyže moja doktorka neni aj moja suseda, ani neviem, ako vyzerá, tiež som tam od 15 bola len dva krát.. na preventívnej a potom pre potvrdenie k prihláške na výšku
ak som fakt velmi chory ze teploty a tak tak lezim a driemem alebo spim..ale ak sa mi nece spat tak kukam telku a ked som tak celkom v pohode jak napr teraz ze kaslem a mam sopel tak som za compom
@0 ak boli hlava spim alebo kukam telku a spim ak mi je lepsie a len ako teraz ma boli zub a mam opuchnutu pravu stranu tvare a boli ma ucho aj uzliny.. a mam zrat len ibalgin :/ tak sedim pri tv popripade pri pc... ale to skor poobede ked komunikujem s jednym zlatuckym cloviecikom inak poradim ti zohnat si filmy na dvd a kukat a kukat a spat pri nich a zas kukat a spat potom cas ubieha rychlejsie...ked je dakto doma somnou ze je tiez chory.. tak je to hruza cas bezi omnoho pomalsie a idem sa zblaznit ze nemozem co chcem robit..a ze ma furt dakto buzeruje "chod spat" "chod sa ucit" "chod jest" a pod.
podľa toho o akú chorobu sa jedná. väčšinu sa totiž snažím ešte na začiatku prebiť systémom ,,klin sa klinom vybíja" a keď sa mi to nepodarí a upadnem hlbšie do choroby, potom vylehávam čas nevyhnutne potrebný na vylehávanie, pričom lieky odmietam až do času kým nie som tak zúfalý, že je mi to jedno preto sa väčšinou uzdravujem dlhšie než je u priemerného človeka normálne, no na druhej strane sa chorobou nechám obmedziť oveľa menej v bežných činnostiach
pokial to nie je fakt extremne vazne tak robim ako by mi nic nebolo.. kym som bol na zakladnej a na strednej tak sa s chorobou spajala aj dovolenka s doktorskym ospravedlnenim, pocas ktorej som mohol dlho spat, citat knizky, gamblit na compe pripadne robit na compe dake uzitocnejsie veci a sucasne som robil rovnaku vec ako @redmoon , a psychikou vyvolane priznaky som ignoroval
teraz uz zoberem ntb do postele xD zapnem neaky faynovu muzicku xD a maniacim xD xixi xD
ale inac ked som skutocne chora... bubam papam bubam... pocuvam music.. telefonujem.. bubam xD inac nic xD
jaa si nalprw uziwam ze nejdem do skoly a spim do pol osmej....wecsinou ma furt dakto zobudi...ze zwoni telefon a dajaka hlupa baba sa ma opyta na blbost hned zlozim....kukam telku net hudba kreslim papam a rozmyslam co by som mohla urobit...ale strasnee rychlo to zbehne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale inac ked som skutocne chora... bubam papam bubam... pocuvam music.. telefonujem.. bubam xD inac nic xD