Né, aj pracovať musíš aby ťa nechali žiť. A dajak športovať, aby si nevyšla z formy a stretávať sa s ľuďmi, rodinou a to je asi tak všetko na čo je čas. Veľa pomáhať, aby ťa nevydedili za ten fail. Všetko si vybavovať sama, aby si vyzerala, že máš budúcnosť a predstavu o nezávislom živote. A o všetkých drobných úspechoch informovať včas, nech ťa nepodozrievajú, že si lenivá, lebo to je na nervy. Hej, pracovať určite treba. Začnú byť hnusní, len čo si povieš, že sa nechceš chváliť sama ale počkáš, kým sa z tvojho malého krôčiku k nezávislosti stane niečo čo stojí za zmienku iným. Treba veľa pozitívneho myslenia a vytrvalosti a k tomu ti sebachvála od januára veľmi pomôže. Vždy vrav, čo robíš pre svoju budúcnosť! Chce to odhodlanie...
ak sa chceš dostať na školu kde je ťažšie sa dostať cez prijímačky ako medicína a tak tak by som sedel doma a poriadne sa učil naspamäť testovnice, ak s finančnou situáciou ste na tom v pohode tak by som sa na to vysral a fakt sa učil alebo sa učil niečo čo som vždy chcel, a brigádu je ťažšie zohnať nie to ešte prácu; ak však je to škola kde je skoro isté že sa dostaneš tak asi by som potom predsa len hľadal tu brigádu alebo niečo
tolko casu budes mat ze urcite sa nebudes cely cas len ucit brigada by urcite nezaskodila, inak budes mat privela volneho casu a budes sa nudit, a ani do ucenia sa ti potom nebude chciet, jaka budes znudena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak, to by ma rodič asi prerazil ak by som nepracovala ale len tak sa povalovala doma a musel by ma živiť
ale neviem zasa, kamoška má rodičov, ktorí s týmto nemali problém
proste závisí od vašich a od vašej finančnej situácie