@pettulqa dost castoo sa stava...no idem si pisat z LUDMI ktory mi zdvihnu naladuu a takych je vlemi vela zaruceny sposob fakt alebo chod na bicykel do pridrody
zoberem mp3 player, pustim si najlepsie nejaky new metal a idem sa dakde prejst... alebo, ak mi niekto vie zdvihnut naladu, idem za nim... alebo sport... alebo upratovanie (pripadne nieco, z coho potom budem mat pocit, ze som uzitocna ) zalezi kvoli comu mam vsetkeho pokrk
ja neviem co robit, ale asi fakt je najlepsia hudba alebo dake umenie proste, malovat, hrat na gitare, pocuvat hudbu, ale takisto je super, ked mate dakoho kto vas dokaze rozosmiat...mne ten niekto pred chvilou strasne pomohol
pustim nahlas hudbu, skáčem, spievam, vrieskam, hulákam, tancujem to je tá lepšia varianta, horšia je že všetko rozhadzujem a rozbíjam a otĺkam a búcham päsťami do steny a tak
pustim si piesen ktora ma charakterizuje v ten cas a dodava mi energiu ked si citam tuto diskusiu tiez mam pustenu tu skladbu ktora mi pomoze zo zlej nalady
teraz som dosla z vonka a viete co, len tak spontanne ma chytilo, ze pobehnem a stale som zrychlovala a zrychlovala a uplne uzasne to je, maximalne mi to pomohlo a dala som taky šprint celu cestu domov, psa som musela tahat za sebou pomaly , odporucam kazdemu, uplny šprint dajte a bežte a bežte a bežte ako Forest Gump.. je mi lepsie ovela a rozmyslam, ze si este pojdem zabehat, ale teraz bez psa, ten chudak ledva dycha teraz
idem do lesa,nech niekomu nevynadám.radšej sa tam porozprávam sama so sebou alebo so psom keď ho vezmem.počúvam motorky v lese a pozerám sa na blikajúce svetlá v meste.upokojím sa a keď ma už niečo poštípe alebo mi je zima tak idem domov.umyjem sa,dám do uší sclúchadlá a na všetko kašlem.
ozerem sa.. alebo sa snazim dostat zo seba co najviac energie.. ale take uz davno nebolo.. viem sa ovladat aj ked ma niekto totalne "didli bugli midli" (akoze flanders..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@14
alebo potom behám či bicyklujem šport mi pomáha
a ak je to niečo predsa len "väčšie", závažnejšie, tak si ten čaj osladím.
pardon ZLODEJ