Plačem, nadávam, depkárčim potom sa histericky smejem a vykašlem sa na všetko potom to ľutujem a buď sa znovu idem vykonávať danú činnosť alebo idem robiť niečo iné čo mám rada
-joga
-skajpujem skamošma
-idem si dat kavu a cumim do blba
v tom horsom pripade zacnem tancovat po byte a vydavat take divne zvuky kym ma rodicia nesplu do prdele
vykašlem sa na to alebo si poviem, že ak to skončí tak napr. zožerem celú milku a vždy keď ma začína prepadať zúfalstvo tak si na to spomeniem a hneď je to lepšie a takisto to, že viem, že bude dobrá známka
zistil som že aj tak s tým nič nerurobíš... stresujem, som nervózny ... potí sa mi riť... aaa obyčajne serem na robotu večer idem na pivo a ráno s čistou hlavou spravím všetko (vždy som to stihol )
Plačem, refreshujem sociálne siete, hystericky sa smejem, prežieram sa, fajčím, nadmerne komunikujem s ľuďmi.
Počas akademického týždňa pred maturitou som tuším robila fb fotodokumentáciu všetkého, čo som porozlievala a doprasila za jeden deň.
A zajtra do jedenástej cca potrebujem vypracovať tri protokoly (ktoré si musím nechať vytlačiť v meste ) a spraviť prezentáciu, takže dnes seriálový maratón a vymýšľanie inovatívnych variácií na dusenú zeleninu, a zajtra plač, pičung a činnosti v domácnosti.
@42 jo, ale v lete budeme ma nejakú závažnú medzinárodnú onú, kam sa pomerne seriózne chystám s niečím ako The biochemistry of digestion and its parallels with Ayurvedic dietary principles.
Bol si oficiálne pozvaný, to by malo by verejne prístupné
@narazuvzdornaa v lete, to je kedy ? to dufam, ze uz budem mat uspesne papir v ruke a budem mat volno, to ti tam pridem original tlieskat flaskami rumu
ja som momentálne v rámci toho, že mi šibe z učenia, prespala pol dňa zajtra mám skúšku a jediné, čo ma zachraňuje, je fakt, že to je strašne trapný predmet, ktorý ujo umelček nevie viesť a v podstate viem všetko, len si to potrebujem zosumarizovať.
@narazuvzdornaa jar to je co, to su ktore mesiace jar ? ja neviem ci tam nebudem zrovna riesit hentie kkciny ako statnice abo co. teda podla toho co je jar. ale skuskove to bude vtedy ni ?
@tikalok no to ja viem, ze nemam, nastastie z prvouky to nebude
@etelar sak ja netusim vobec inak kedy je jar, ja si nepamatam jar dobre 5 roky uz je len zima a jeb teplo a teplo nemam rad ani take ani polo ani nijake
trieskam s papiermi, naposledy i tak šibalo pred rokom a to neviem ako mi bude šibať pred štátnicami, kedže som šte do štátnicových otázok ani nepozrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
If you know what i mean
ja som už našiel svoje
-skajpujem skamošma
-idem si dat kavu a cumim do blba
v tom horsom pripade zacnem tancovat po byte a vydavat take divne zvuky kym ma rodicia nesplu do prdele
alebo @15
Počas akademického týždňa pred maturitou som tuším robila fb fotodokumentáciu všetkého, čo som porozlievala a doprasila za jeden deň.
A zajtra do jedenástej cca potrebujem vypracovať tri protokoly (ktoré si musím nechať vytlačiť v meste ) a spraviť prezentáciu, takže dnes seriálový maratón a vymýšľanie inovatívnych variácií na dusenú zeleninu, a zajtra plač, pičung a činnosti v domácnosti.
ale tak..teraz, by som to riešila tak, že by som brázdila internet... :ehm:
Pomohlo?
Bol si oficiálne pozvaný, to by malo by verejne prístupné
@e uvedomuješ si, ako veľmi mi zlomíš srdce, ak toto nedodržíš..?!
------------------------
Inak ako kukám na seba, tak by som rada prehlásila, že nie som zameraním potravinár
Zlanár hentoho a tie rumy vám aj kúpim *nudge nudge wink wink*
@etelar sak ja netusim vobec inak kedy je jar, ja si nepamatam jar dobre 5 roky uz je len zima a jeb teplo a teplo nemam rad ani take ani polo ani nijake