snažím sa prísť na to, z čoho to je.. ak z toho, že som malo pila - tak sa napijem, ak z tlaku - tabletka, ak z rozrušenia - predýcham. sakra, prave ma zacala boliet hlava..
no, mňa keď bolí hlava, tak zo stresu, vtedy sa idem prejsť alebo z toho, že som pila málo vody. tak si dám vodu. alebo tiež pri mojom životnom tempe málo spím, aj vtedy ma pichá v hlave. ale to sa vždy pokúsim trochu prespať.
ked som bola este mala, asi rok ma trapila bolest hlavy, bola som na roznych vysetreniach, ale aj tak nic nezistili, takze podla mna je zbytocne chodit kvoli mensim problemom hned na polikliniku, aj mna uz prestala boliet a nebrala som nijake lieky, branim liekov si len zbatocne nicite precen, niekedy treba trosku aj trpiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
potom kladivo - zabijem do steny a skušam sa zavesiť naňho
inak idem spat
ak nezaberie tak
Ibalgin 200, prípadne 400
Ešte sa mi asi nestalo aby táto kombinácia nepomohla Ale cca posledné 2 roky ma hlava bolí veľmi málo takže je to v pohode...