@sexisasa ja by som na jednu úroveň nestaval to, že jeden človek si v rýchlosti zamení "i" za "y" (ktoré sa v danom slove menia s časom a pádom) s tým, keď niekto nevie, ako sa píše jedno z najfrekventovanejších slov našej slovnej zásoby.
Máš pomýlené pojmy "základy" a "prvácka chyba". Pozabudnúť niekedy na i v pluráli nominatívu prídavných mien sa raz za čas prihodí kdekomu, je to "umelé" pravidlo.
@cerwik pokiaľ si si nevšimol, zakladateľka má 14 rokov a ty si tu prišiel ako keby neni nad teba, "krista, ale do pice". Nestačilo ju len normálne (adekvatne) tvojmu veku opraviť? Navyše keď ty sám máš ešte teraz ako vysokoškolák problémy s I a Y? A na rýchlosť sa nevyhováraj, to sa môže potom aj ona.
@alpynus aha on to zrazu "pozabudol" A pokiaľ viem, nominatív množneho čísla neni až tak ťažký, ako ho tu robíte
my nemôžme mať v škole mobily, ani mp3, ani nemôžeme spať, ani si kresliť, ani pozerať na hodiny, ani kecať so spolusediacim, ani s ním hrať piškvorky :/ pffff čudujem sa že som na tej škole už 2 roky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
spim,počuvam hudbu
ale vačšinnou sa s tym kokotom buzerujeme
Nabudúce skús aj ty predtým rozmýšľať !
To je celé
Máš pomýlené pojmy "základy" a "prvácka chyba". Pozabudnúť niekedy na i v pluráli nominatívu prídavných mien sa raz za čas prihodí kdekomu, je to "umelé" pravidlo.
Napísať "ket" namiesto "keď" je úplne iný level.
@alpynus aha on to zrazu "pozabudol" A pokiaľ viem, nominatív množneho čísla neni až tak ťažký, ako ho tu robíte
my nemôžme mať v škole mobily, ani mp3, ani nemôžeme spať, ani si kresliť, ani pozerať na hodiny, ani kecať so spolusediacim, ani s ním hrať piškvorky :/ pffff čudujem sa že som na tej škole už 2 roky...
ale jedna učiteľka je taká nudná že ju normálne počúvam a zapametám si takých 80%z hodiny -neuveriteľné