Neviem za co hlasovať ..Ked som hladná desiatujem ,ked ma profky vytáčaju stukam na pere /provokujem ich sprostymi kecami o tanecnej o pesnickach ,ked sa nudim kreslim si po lavici a po pritom vacsinou kecam nie so spolusediacim ale s clovekom co sedi na opacnej strane triedy ...
nemám koho obchytkávať :/, bo sama sedím , ale ta podľa toho, čo je...na matike kukám na tú piču, bo by pičovala, kebyže na ňu nekukám, na chémii a biole maximálne sústredenie, bo by na mňa začala vrešťať , na angline sa snažím komunikovať iba s profkou, bo jej na mne vadí, aj keď sa dakoho spýtam , ktorá strana a na iných hodinách pohodička, je mi to jedno, rehlím sa ,alebo jem, pijem ....
z každého niečo alebo na každej hodine niečo iné. na matike sústredene počúvam a aj tak z toho nič neviem, na slovine umieram od smiechu z učiteľa na prďáku sa mlátim s @1ivanushka1 a na tých ostatných kadečo
kombinacia dvoch moznosti, ak je prednaska zaujimava a kvalitna tak ticho sedim a pocuvam, prip. si robim poznamky..ak prednaska nema uroven tak len pozeram do blba
Tak na každej hodine sa snažím počúvať a robiť si poznámky. Samozrejme, vždy robím to, čo máme; nemám nijaký problém, prečo by som to nemala robiť. Odhliadnuc od fyziky a chémie, kde nikdy neviem čo mám robiť, príklady a tie ostatné kraviny počítať/robiť neviem, z čoho vyplýva, že na tých hodinách len sedím do blba a rátam čas do konca... Matiku, anglinu, informu a pxv si mimoriadne užívam a popri nich robíme blbosti so spolusediacim a spolusediacimi okolo. Ostatné predmety sú len také...nič, tak tam robíme tých blbostí dvojnásobne.
Píšem si texty piesní (najradšej na ruku) alebo nejaké úchylné príbehy, kreslím, navrhujem, prepichujem zicherkami gumy (oj, to zbožňujem), niečo vyrábam (dnes som si vyrábala odznak, vyzerá dosť bezďácky, ale mám z neho radosť), spievam si.. hej, to bude asi všetko
kreslím väčšinou nejaké mozaiky. ale ja sa na každej hodine snažím čo najviac sústrediť a nájsť aj na totálne nudnom učive niečo zaujímavé no ale často niekedy dávam učiteľom otázky ktoré oni nevedia a ja som sa ich výnimočne naučila. hehehe ke´d je niekto múdrejší ako učiteľ tak je učiteľ úplne zarazený a nasratý.
na každej dačo iné ale na fyze sa ujebávam na učitelovi s domčou , na matike kecáme , na slovine sa štucháme a kecáme s Kikom , a sem tam knihu , lietadielká hádžeme , mp3 , a dejákk to celú hodinu prespým ale za to na chémiu som v strehu D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Fyzika, Geo- Snaha dávať pozor mi veľmi nevychádza. A rada oporujem "profesorkám."
7hodín som doslova kysol na stoličke,vobec nič sme nerobili,nepreberali,to je priemerný deň.
(ticho-ticho-vresk. co robite?! ona mi strcila ruku do podprsenky!!!)
toť m vše
to ostatne-kecam so spolusediacim