väčšinou ideme niekam celá rodina na chatu. a na silvestra so sestrou a inymi deckami zdrhneme..a ideme za kamarátmi ktorych si tam najdeme .. takze sranda
pred troma rokmi rokmi som este bývala doma, pred dvoma rokmi sme boli na namesti s kamosmi a nadobudala som prve sexualen skusenosti stuck_out_tongue:) a minuly rok som bola s bývalím priatelom a jeho kamošmi na chate ...
..tento rok sa chystáme s kamoskami rezervovať nejaku chatu a spraviť si babsku jazkdu
ešte ani leto neskončilo a ty už myslíš na zimu? (ach)
.
.
.
naposledy sme boli u kamaráta na byte a pred pol nocou sme išli von kuknúť na "mestský ohňostroj" alebo ako to nazvať.. a tam som bola tuším cca do tretej
na Silvestra? už dva roky za sebou odkedy mám psa tak s ním trávim Silvester..vezmem ho z koterca k nám dnu do chodby a utešujem ho a Silvester neznášam, tie ohňostroje naháňajú strach všetkým zvieratám! Nenávidím ho !
snažím sa priateľov naučiť interaktívne hry, ale keďže väčšinou nechcú len niečo vypijeme nie je mi to ľúto, pretože je práve silvester, ale preto, že sa nestretávame často, a po takýchto dňoch si tie stretnutia už ani nepamätám
ideme sa s kamosmi zabit pri pustani ohnostrojov, tiez slopem kofolu , a som hore do skorych rannych hodin az kym prakticky neodpadnem a nejaky mily rodinny prislusnik ma neprezlecie do pizama
podobne tráviím silvester s mojím psom Katherine lebo naši pošahaní susedia strielaju od 18:00 ...tak s nou idem na prechádzku v noci ale skoro celý den je v tedy v dome ....
som cela stastna z toho ze konecne je den ktory v roku neznasam asi najviac. s trochou stastia ho travim v pritomnosti @perkele a travime ho rozpravanim sa o tom ako nam svet ide na nervy a pocuvanim hudby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale ináč väčšinou sa nudím.
..tento rok sa chystáme s kamoskami rezervovať nejaku chatu a spraviť si babsku jazkdu
.
.
.
naposledy sme boli u kamaráta na byte a pred pol nocou sme išli von kuknúť na "mestský ohňostroj" alebo ako to nazvať.. a tam som bola tuším cca do tretej
Do polnoci pozeráme dáke kraviny v TV a robíme debiliny.
A po polnoci, robime skoro to isté asi.
+Spomíname
Ale tento rok ešte neviem, ako to bude...
ale inak sme niekde na chate alebo u niekoho, pijeme, hráme poker-skor chalani- bavime sa, fotime sa, natacame sa, riesime problemy sveta